24.4.2007

Ettonainen tupsluuri

Sillivoileivän jälkeinen päiväuni päättyy illan korvalla kännykän pärähdykseen. Sauna-aikaa on vielä tunti, joten kiiruusti alakertaan.

Täällä on kaikki tehty pyöröhirrestä. Suihkuhuoneen kaakelitkin pyöreää keramiikkaa ja röpelöistä kuin ikiaikainen kelohonka. On tavallista saunaa ja höyrysaunaa. Höyrysauna on miehille ja naisille yhteinen, vain sisäänkäynti on eri puolella.

Miehet omalta puoleltaan tulevat aina ihan naisten kaiteen viereen ja yrittävät tihrustaa höyryn läpi näkymiä. Puhaltelevat vielä höyryä sivuun, paremmin maisemia nähdäkseen, mokomatkin elostelijat.

Kuumaa tiivistynyttä vettä tippuu höyrysaunan katosta ja aiheuttaa inhoittavan tunteen. Silmälasipäinen mies tuijottaa kiinteästi ja julkeasti kuin Tuomaalan sonnivainaa lehmiä aitauksessaan. Saria jotenkin ahdistaa, mutta sauna mikä sauna, kaipa tuokin mies sen oman tämäntyyppisen sukupuolielämänsä tarvitsee. Annetaan sille nyt pieni ripaus höyryistä rinnan kaarta ja vilahdus vaaleaa ahteria oviaukosta pois lähdettäessä. -mokomakin ressukka.

Sarilla ei ole matkassaan edes vaihtovaatteita, joten hän jättää alkkarit kokonaan pois ja pesee ne saunan vessan lavuaarissa. Kietoo märän vaatteen pyyhkeeseensä ja menee takaisin huoneeseen. Myöhemmin ravintolassa hän tilaa pippuripihvin, oluen ja katkeron. Kypsää kauraa nukkumaan jo iltayhdeksältä. Huomenna tulee Rolfin lähettämät varusteet ja silloin loma vasta voi oikeasti alkaa. Olkoon Varjokuva näkemäti ja kokemati tältä illalta, ovathan he täällä koko alkuviikon.

Ei kommentteja:

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...