21.2.2009

Holjat eväät




Leuhkat eväät lauloi Mikko Alatalo. Raskas työ vaatii raskaat huvit sanoo joku.
Holjat eväät ovat sellaiset joita ei Latovainiossa ehkä ymmärretä eväiksi ollenkaan.
Kuitenkin valkosipulietanat kera patongin ovat ihan hyviä.

Valmistusohje:

Osta pakastettuja etanoita joitka on täytetty valkosipulivoilla.
Laita uuniin ja nauti kuumana patongin kera.

Jos käytettävissä on etanapannu niin säilyke-etanatkin käy. Niitä ei tarvitse edes kaivaa kolostaan kun ovat siististi kupissa esillä.

3 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Hmm... tuo laji on kokeilematta, mutta ehkä 2-3 nelisenttistä Aalborgin Akvaviittia alle karaisisi mielen vastaanottavaisemmaksi.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Etanat ovat sukua Thaimaalle. Kerran kun on voittanut ennakkoluulot ja kokeillut, satavarmasti tulee toinen ja kolmaskin kerta. S-ryhmän ravinteleissa saa alkupalaksi kuudella eurolla.
Jos maistat ja et pidä -korvaan vahingon.

Marja-Leena kirjoitti...

Etanoiden syömistä en ole vielä kokeillut. Onneksi on olemassa paljon muutakin, mitä voi syödä...

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...