23.12.2010

Joulupohdinnan 23. luukku

Pohdinta 23.

Niin. Pitäisikö pohtia sitä miksi ihmiset pohtivat, -hunteeraavat? Havukka-ahon ajattelija ja Mooses Pessi tekivät pohtimisesta taiteenlajin. Minnes se tuli menee kun se sammuu ja muuta olennaista.

Miksi sitten ihmiset pohtivat blogeissa. Poliitikoillakin kaikilla omansa, heillä se taitaa olla julkisuushakuisuuden matkaansaattamaa narsisimia. Kaikilla on täysi oikeus pohtia ääneen, kirjallisesti tai sitten ihan hiljaa itsekseen.

Turha ehkä onkin pohtia sitä miksi ihmiset pohtivat. Ainahan siellä humeetissa jokin asia kiertää omaa ympyräänsä. Toisaalta ressittömiä ovat sellaiset ihmiset jotka ei turhia pohdiskele.

Joku ehkä nyt pohtii sitä miksi tuokin pohtii tuollaisia pohtimisasioita, pohtikoon. Vielä yksi luukku ja sitten Joulu onkin jo pulkassa. Ja pulkassahan -sanonta on tullut ajoilta jolloin taksvärkkipäivät viillettiin päivän päätteeksi puupalikkaan, pulkkaan

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

No aina oppii uutta.
Nimittäin tämä pulkassa oleminen, sen merkityksen opin tästä.

Mutta kunhan huominen kirjoitus on pulkassa, niin sitten tämä joulukalenterihomma saa minultakin jäädä! Vaikka mitä näistä pikkujutuista, Päätalo taisi kirjoittaa vielä enemmän Iijoki-sarjan kirjoja!

Murphy kirjoitti...

Niin, epätarkkuus minulta. Joulu taitaa olla pulkassa vasta maanantaina kun se on jo ohi.

Huomenna se on käsillä. Kun olemme ensin laskeutuneet Jouluun.

Nyt se on ihan siinä kinthaalla.

Rakkaus lukossa vaiko karilla

Niin, Lanzaroten satamakaupungin kettinkeihin oli iskenyt sama villitys joka jossain pän maailmaa on sortanut jo siltojakin. Kojusta ostet...