9.12.2010

Joulupohdinnan 9. luukku

Pohdinta 9.

Itsenäisyyspäivien juhlatunnelmien jälkipohdinta matkaansaattoi ajatelman mitäs jos?
Niinistön tuleva presidenttikausi jääkin vain yhteen ja seuraava presidentti onkin Pekka Haavisto.

Harmaatukkainen ja koeteltu rauhantunnustelija seisoo siinä punaisen maton puolivälissä käsi ojossa. Tunnetusti ei tunnustele Rauhaa vaan vierellään on silloinkin miespuolinen puolisonsa ja tämähän puoliso ei juuri suomea puhu. Ei kai sitä niin paljoa tarvitsekaan, kunhaan osaa sanoa kiitos ja pitää kravattinsa suorassa.

Vai olisiko siinä matolla jykevä Timo Soini? Enpäs tiedä.

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

On se tämä nykyaika merkillistä. Kun on syntynyt Kekkosen aikana, ei osannut kaksikymmentävuotiaaksi saakka pitää mitenkään merkillisenä sitä, että Kekkonen oli synonyymi presidentille.
Onkohan pressakerhossa semmoinen kilpailu, että se on huono pressa, joka vain yhden kauden istuu? Vähän samanlainen olo voi yksikautiselle tulla kuin jo edesmenneelle sukulaismiehelle, joka joutui tukkipomon hommista ennenaikaiselle eläkkeelle, vaikka oli parhaansa yrittänyt ja ollut taloon päin nyökällään.

Murphy kirjoitti...

Niin

Tasavaltojen diktatoorimaisen kehityksen estämiseksi kait tuo kausirajaus kahteen aikoinaan tehtiin.

Venäjällä se olisikin holjaa jos seuraavisa vaaleissa valtaan nousikin Putin taas uudestaan. Sitten seuraavissa vaaleissa nykyinen jälleen. Olisiko se sitten demokraattisempaa kuin Stalin-Leninin aikaan, noin niinkuin periaatteellisella kannalta? Eipä kai, mutta tämä nyt oli tälläinen tyhjänpäiväinen pohdinta kun ei muutakaan tullut mieleen. Sinappituubeissa on enemmänkin mietittävää ja arkipäivän problematiikkaa, se postaus näkyihin hetken jo framilla.

Näemmä on niin että jos vahingossa julkaisee jonkun etuajassa niin se otsikko näkyy tuosa sivupalkissa vaikka sitä sitten siirtäisikin jatkossa eteenpäin.

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.05.2018 On toukokuinen hel...