24.7.2011

Kreetan perinneruokaa

No moussakaa ja Kreikkalaista salaattia tietenkin, mutta kaikkia ei ihan perinneruuaksi voi laskea.

Kuvat suurenevat klikkaamalla.



Uunissa hauduttetua naudanlihaa ja Kreikkalaista salaattia:



Saviruukussa haudutettua lihaa ja riisinmuotoista makaronia juustokuorrutteella.
Liian täyttävää, joskin hyvää.




Uunilammasta yrttipedillä. Mureaa. Viini tuotiin oudosti alumiiniastioissa useammassakin paikassa.




Alkuruokana lampaan maksaa isoina lohkareina, dippikastikkeena sinappi-öljysekoite.




Miljöö oli usein kaunis köynnöksineen. Kattona oliivipuut ja lattiana nurmikko. Musiikkina kaskaiden siritys.

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...