5.2.2013

Ei väkisin.

Vaimo olisi jo sopimassa sen näkee hymystä ja hänen pitäisi alkaa lasten kanssa iltatoimiin, aikaa on tärvääntynyt jo toista tuntia.

Mies on vanha kettu ja ei tartu käteen vaan tekee vastatarjouksen. Saisiko siitä vielä satasen pois ja jokaiselle oma avaimenperä koodeineen?

Risto ei harrasta huutokauppaa koska sana kiirii ja siitä tulee päättymätön ketju. Nopeasti päätöksen tekevät tuntevat tulevansa vedätetyksi jos naapureilta myöhemmin hintoja kyselevät. Lisäksi Ristolla ei valtuuksia laskea enempää, se menee muutoin suoraan hänen provikoistaan ja eihän tuostakaan alle tonnista paljoa tuntipalkkaa päivää kohti heru.

-Laskin tähän jo teille kaikille omat avaimenperät jottei tarvise lastenkaan koodeja muistella, mutta kahdeksaansataan voin laskea vain jos jätetään tuon eteishallin palovaroitin pois. Onhan siellä se teidän entinen joskaan ei siitä apua ole jos tulipalo syttyy silloin kun ette ole kotona. -Risto toteaa.

Tehdäänkö niin, vai jääkö se nyt satasesta kiinni teidän kodin turvaaminen?

-No olkoot, ei oteta palovaroitinta pois, sanoo mies ja kättelee.

Hyvä päätös, kiitos, -toteaa Risto ja antaa kaavakkeen johon perhe voi valmiiksi täyttää tunnussanoja ja avainkoodeja kun asentaja tulee ja syöttää ne sisälle järjestelmään.

Mites meneekö meiltä jotain puhelinmaksuja vielä ja pitääkö myös simmi hommata etukäteen?

Puhelinmaksut kuuluu kuukausimaksuun, simmi tulee asentajan mukana ja jos asennetaan keskusyksikkö sinne missä teillä on kiinteä laajakaista, sen voi kytkeä varmuudeksi myös siihen. Olisi hyvä jos olisitte molemmat paikalla asennuksen aikana kun siihen kuuluu myös käyttökoulutus. Asentaja soittaa teille huomenissa ja sopii asennusajan. Kiitoksia vaan paljon, on hyvä päätös suojata koti, niin ei tarvitse näitä asioita miettiä.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Risto on käynyt meilläkin :) täkäläisiä (poikansa on mun tyttären luokalla ja tytön inhokki) ja jännästi tuli sen jälkeen, kun polemiikkia tuli virolaisissa kilvissä ajelleen auton toiminnasta täällä... pysähtelivät talojen kohdalle ja ottivat kuvia. Hyvin ajoitettu!

Murphy kirjoitti...

Otitko Ristolta esittelyn vain kääntyikö kannoillaan takaisin?

Äijä kirjoitti...

Tyylipuhdas myyntimiehen työvoitto. Joskus niitä piti muinoin tehdä. Viimeisestä on 22 vuotta, mistä olen kiitollinen.

Sanna kirjoitti...

Otettiin koko setti tarroineen päivineen. Niin teki postilaatikoista päätellen moni muukin näillä kulmilla.

Murphy kirjoitti...

Niin.

Jossain joku valittikin että tarroja ei saisi postilaatikoihin liimata. Kun eivät ottaneet systeemiä ja naapurit ottivat niin nyt ne tulee heille.

Mites teillä ette varmaan voi pitää liikeanturihälytyksiä kytkettynä jos koirat jäävät sisälle?

Sanna kirjoitti...

Vastasinkin tuonne toisaalle, että siinä on koiravara... ei meillä koiria sillon vielä ees ollu, olipahan vaan kilpikonna. Aika reilustikin alle painorajan :)

Mutta sehän on ihan oikein mokomille, jotka ei ottaneet järjestelmää, että rosvot tuleekin niille!

Meillä tuossa pihatien suussa on kolme postilootaa, mutta vaikka ainakin toisen omistajat otti saman systeemin, ei niillä oo laatikkotarraa kun ne asuu niin kaukana lootasta.

Kummasti se systeemin käyttö on jääny vähemmälle alun jälkeen...

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...