10.2.2013

Kulmatalo

Risto ajaa vielä päättyvän kadun päässä olevan talon eteen, toiveissaan on sopia vielä yksi esittely huomiseksi. Ovelle tulee perheen miesväkeä. Vakiolitania Riston asiasta ja vastaus tulee nopeasti. Olette myöhässä, meillä käytiin jo.

Sitten mies kertoo toista kuukautta sitten tapahtuneesta kotimurrostaan lyhyesti. Perheen tultua viikon pituiselta lomalta niin he havaitsivat että kotona oli käynyt kutsumattomia vieraita. Nyt isäntä oli jo asentanut hänen omaan kännykkäänsä hälyttävän systeemin, terassin pylväässä oli myös riistakamera.

 Risto tietää että jos itse on lomamatkalla ja apuvoimia ei ole kotiin lähettää hälytyksen tullessa, se vain pahentaa tuskaa koska paljon on myös turhia hälytyksiä. Jos kotiin onkin mennyt rosvojoukkio, ei sinnekään ole syytä suinpäin rynnätä. Tämä mies tuntuu kuitenkin nyt olevan tyytyväinen investointiinsa ja siihen ei ole syytä lähteä liialti hämmentämään.

Risto palaakin autolleen kunhan on ensin toivottanut hyvät illat perheelle, autossa jo kotiin ajaessaan Risto kelaa kolmea muuta tapausta, joissa hän on tavannut kotimurron uhreja.

Ei kommentteja:

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...