29.3.2013

Kulinaristin kauhistus Outo maa. Ei omaa ruokakulttuuria, ellei juustoa ja pannukakkuja lasketa.
Argentiinalaisia ravintoloita eniten. Tietysti myös Pizzapaikkoja ja mäkkäreitä.

Porsaan ribsit ovat hyviä, muttei kait terveysruokaa. Käsin parasta kaluta ja maiskutella kuin roomalaisissa pidoissa ikään. Perunat ovat aina isoja ranskalaisia ja niitä ehdottomasti dipataan majoneesiin. Kaduilla  väki syö paperistruutasta pelkkiä ranskalaisia ja kädet sekä suu ovat majoneesin vallassa. Alempi ruoka oli mukamas Wienerleike, mutta oli perin pieni annos. Wienissähän wienerleike tehdään vasikasta ja täyttää koko lautasen.

Alla oleva annos on Indonesiasta joka on tämän maan entinen alusmaa.

Ja paljon on Cafe-baareja, joissa ihmiset istuu tyynyillä ikkunoiden takana ja kukaan ei juo kahvia.
Tälläisiä välineitä on tarjolla myös ja baareissa ne ovat asiakkaiden käytettävissä. Kuvaa kun klikkaa niin näkyy paremmin.


6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ah, nyt taidan tietää, missä oot... :)
Isäntä lupas kattoa niitä postilootan muttereita, kunhan ilma lämpiää, mutta mie se sitten loppujen lopuksi illanhämyssä kävin harjaamassa maaleja niistä pois ja löysin wd-40 -purkin, kun tarpeeksi nurkkia kolusin. Sitä suihkin yömyssyksi niille.

Murphy kirjoitti...

Toivotaan ettei maali ole tunkeutunut kierteisiin, siinä tapauksessa ne ei kyllä aukene, pitää rikkoa.

Sanna kirjoitti...

Ruuvinpäät tuli muttereista ulos asti, että kyllä niissä maalia oli. En olis ilman isäntää (lähinnä sen pelejä ja vehkeitä) saanu sitä lootaa irti ku paloina. Nyt se on jo maalattu. En tiedä, miten kestää, kun on automaalia...

Tita kirjoitti...

Esikoinen 15-vuotta lähtee koulun porukan kanssa Hollantiin parin viikon päästä... Nirvana-kaupan tarjoamus ei herätä luottamuksellisia tunteita. No onneksi esikoinen on hiton paljon järkevämpi kuin minä siinä iässä.

Murphy kirjoitti...

Sannan kulmilla kiertää sitten jatkossa maaliin tahriintunut posteljooni.

Tita voinee nukkua yönsä rauhassa. Kahviloihin ei pääse alle 18-20 vuotiaat ja eivät muutenkaan ole turistien suosiossa.

Tosin kyllä siellä kadulla monella vastaantulijalla oli omantekoinen sätkä huulessa ja ohimentyään makean imelä tuoksu viipyili perässään kuin laahus ikään.

Van Gogh- ja valtion taidemuseo avaavat huhtikuussa ja niihin koululaisryhmät yleensä menee. Samoin Anne Frankin talolle sekä vahamuseoon. Saanee jonottaa tuntitolkulla ja niissä on taskuvarkaita.

Sanna kirjoitti...

Postiljooni tullee vasta tiistaina, ja maali kuivuu kymmenessä minuutissa... en älynny ottaa kuvia "ennen" -tilasta, olis pitäny. Rumaa vihreää, mutta laittelen sitten kesemmällä nätimmäksi :)

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...