3.4.2013

Antaisitko jonkun toisen pakata laskuvarjosi?

Niin.

Asiantuntijoihin luottaminen on tärkeää mutta ei laskuvarjohyppääjätkään anna toisten pakata laskuvarjoaan. Oletko joskus erehtynyt lentokoneeseen niin ettet ole ensin tarkistanut koneen kuntoa?


Odotustilan ikkunasta pitää tehdä koneesta yleistarkastus. Onko säröjä ikkunoissa ja ovatko perävakaajat paikalllaan. Sivusiipi ei saa olla paljoa kärjestä taipunut. Jos on, nosta siitä metakka ja kysy mistä on kyse!
Ja sitten koneen vierellä voit kurkata turbiinien kunnon. Näkyviä säröjä ei saa olla ja jos on yksikin tuollainen vääntymä roottorin lavassa, nosta metakka ja kova!Ylös aina pääsee, mutta ajattele jo lähtiessäsi alastuloa. Tarkista pyörien urasyvyys. Löytyykö pakollinen 3 mm? Nolo on jos ilmassa ratsataan ja matka sen vuoksi pitää keskeyttää. Tarkista myös jarrulevyt ja iskunvaimenninhydrauliikka. Nestevuodot näkyvät paljaalla silmällä, ja jos niitä on, nosta metakka!

Ei kommentteja:

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...