1.4.2013

Reviirin ensivaikutelma

Tulee usein postilaatikosta. Joskus se on kauempana ja nimistä ei edes tiedä mikä mikä mihinkin huushollin kuuluu. Usein, -jos postinjakelun säännöt sallii, se on tontin tai kulkutien kulmalla. Näin osoittaen että tästä eteenpäin on meidän valtakuntaa. Se on joskus kuin vaakuna tai lippu joka kertoo huushollistakin ja niiden asukkaista jotain. Tuossakin porukassa on selvästi vasemmalle päin kallellaan olevia. Joku tunnustaa väriä ja useat haluavat vain olla harmaata massaa.

Kauppiaat ja kotimurtoja harrastavat saavat myös varsin viljalti informaatiota jos laatikko pursuaa tai sisältää vartiointiliikkeen tarroja.

Tässä esimerkki individualismista.Tuossa on useaa eri hintaluokkaa. Muoviset alle 20 E. Rosterinen Bobi 200 E ja rosterinen Stala 250 E. Punaisen ja sinisen hintaa ja valmistajaa en tunnista.

Ja sitten kun jatketaan töllien pihoille niin on satsattu yksityiskohtiin.On rekeä ajajineen ja maitolaituria vain koristeeksi.Toisaalta kotipihan voi myös miinoittaa ja ajatella oikeutetusti, että mitäs meidän laatikot teille ulkopuolisille kuuluu.

6 kommenttia:

Timo Lampi kirjoitti...

On siin ollu väsääjil hauskaa!!

Murphy kirjoitti...

Niin, hevosreki hevosineen ja ajajineen mahtanee ollut suuri työ.

Sanna kirjoitti...

Siihen on reki jääny jumiin kun on kesä yllättänyt.

Saakohan vartiointiliikkeeltä muuten uuden tarran postilaatikkoon, kun entinen hilseili pois? Tai on se mulla liki ehjänä tallella, mutta ei se enää ole oikein uskottava, jos sen siihen teippaa takas :)

Murphy kirjoitti...

Sanna: Jos on Verisure eli entinen Securitas Direct niin asiakaspalveluun soittamalla jäjestänevät sinulle uuden tarran kun asentaja liikkuu lähistöllä.

Ei maksa mitään, mutta postissa eivät lähetä kun voisi mennä tuttavien oveen.

Varmimmin tulisi jos sinulla olisi jokin muukin vika korjattavana samalla ja sanoisit että harkitset koko systeemistä luopumista.

Rantakasvi kirjoitti...

Siitä erikoinen postilaatikkorivi, että suurin osa laatikoista EI ole punaisia muovisia. Olen tehnyt empiiristä tutkimusta täällä meidän kylällä, ja melkein jokaisessa laatikkorivissä on suurin osa punaista muovia.

Sanna kirjoitti...

Täytyy sitten soitella sinnepäin. Ja tottahan mie miestäni kiittelin usiampaan kertaan, ei se ole mitenkään outo ele mulle. Meillä kiitellään aina kaikesta. Ihme rituaalejakin jotkut, kuten saunasta tullessa kiittäminen, vaikka olis ite lämmittäny sen ja kantanu vedet sinne.

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...