12.4.2013

Terminen kevät

Tarkoittaa aamuisinkin kurakelejä. Perhepäivähoitajat saavat tuskailla kurapukujen kanssa ja pääkoirahoitajat samoin.

Onneksi koirat haluavat enemmän ulos kuin vihaavat pukemista, joten kiltisti antavat pukea. Lahkeiden suissa olevat kiristystarrat vaan joskus ovat hieman hankalat ja lahje saattaa mennä kävellessä tassun alle. Parashan olisi vielä omat saappaat joka jalkaan, mutta koira haluaa tuntea kylmän kostean maan polkuanturansa alla.

Olisi se ihmiselle suuri etu jos olisi sellainen huusholli jossa voisi päivähoitolasten ja koiraulkoilutuksen jälkeen tulla kuraeteisen kautta sisään. Suihkuttaa kurat ja hiekat ritilän päällä pois ennen oleskelutiloihin siirtymistä.

Joskus tuli TV:ssä ohjelmaa Kiinan päiväkodeista. Siellä oli lapsilla tuommoinen samantapainen alta auki oleva oloasu kuin näillä koirillakin, helpottaa puhtaanapitoa. Tosin voisihan näihin koirien kurapukuihin suunnitella kehikon koirankakkapussille. Onhan suurkaupunkien hevosvaljakoillakin keräilypussit häntänsä alla. Pissaa ei saa kerätä, se on koiran käyntikortti ja viestiväline.


4 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Tähän asti kevät on ollutkin enempi hypoterminen, totesi muuan vääräleukakolleega.

Asfalttipiha on aika hyvä kuraneatäjä myös.

Murphy kirjoitti...

Niin.

Asfalttia on mutta täynnänsä hiekoitushiekan murusia, männynroskaa ja maatuvaa jätettä.
Lisäksi kierros ulettuu aina metsään jossa törkyä tulee kengän uurteisiin ja koirien tassuihin.

Koirien tassuissa on varpaiden välissä karvaa jotka toimivat kuin tarraiset imutyynyt. Pyyhkimälläkään ei kaikki lähde, pitäisi suihkuttaa. Kuivuessaan varisee sitten kyllä myöhemmin ja nuolevatkin niitä puhtaaksi kuten muitakin intiimialueitaan.

On tämä elämä kurjaa kun on arkista touhua, -sanoisi joku Herkkomainen jatustelija :)

Peppone kirjoitti...

Mainioita koiruuksia sinulla, oli oikein hyvä videopätkä. Noista koirien asuisteista sen verran että miksei avaruusteknologiaa ole sovellettu tähän asiaan? Miljardibisnes kun kehittäisi sellaisen koirapuvun mikä höyrystäisi kusen, kompostoisi paskan ja pitäisi koko karvaturrin puhtaana?

Toisin sanoen päivitettäisi se Laikan vanha nahkatakki tälle vuosituhannelle...hmm..eiköhän lyödä rahoiksi?

Sanna kirjoitti...

No nyt oli joo semmonen aamu. En muista, milloin viimeksi olis ollu suojan puolella yöllä ja aamulla...
Mulla on onneksi varsin vähäkarvaisia rotuja nyt, mutta voi rietas sitä hiekan määrää, minkä pitkäkarvainen seefferi kantoi sisään! Suihkuttelusta huolimatta sitä oli joka paikassa.

Kudotut koiranvaatteet ei nyt oo oikein hyvät. Pitäskö ruveta kutoon muovilangasta, tai suikaleiksi leikatuista muovipusseista? Oikeen ekohaalarit :)

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...