13.8.2013

Ja niin hänet ulkoistettiin Samokselta

Niin,

Ajattelin että josko olisin musikaalinen piraatti, tekisin läksiäisiksi laulun. Sävel olisi Jukka Kuoppamäen laulusta Sininen ja valkoinen.

-Samosmaa kun taakse jää, mitä siitä muistan mää
Muistaisinko kuivuuden, sen kaiken karuuden?


Vuoret jylhät joiden läpi tunneli veden tuo
vaiko ihme kasvit oudot nuo?


Muistanko köyhyyden tai sen kaiken kekseliäisyyden?


Vielä täällä päivän olla vois
ellei vaan parree ole lähtee poisJa sitten ikäänkuin lapsi sadepäivänä odottaessaan päiväkodissa äitiä häntä kotiin hakevaksi. Katselee läpi ikkunan ja näkee äidin auton saapuvan.Äiti tulee ja peruuttaa parkkiruutuun ihan portin viereen.
Ja sitten vain vana jää kun he lähtevät.


2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Kerran on tosiaankin tuntunut siltä, että nyt äiti lopultakin tulee.
Viime keväänä Goalla, silloin tuntui että täältä joutaa kyllä kotia päin.
Kerrattain matkallamme Reikan valtioon kävi niin että lentokonneen konneisto rappausi, ja kun sitä korjattiin, tuli siinä outtamista tunti jos toinenhi. Lopulta ne toivat toisen lentokonneen, mutta määränpäässä oli lentokenttä kiinni! Niinpä meijät vietiin oikeen majatalloon yöpymään siihen lentokentän lähelle. Yksitoista tiimaa oltiin myöhässä, kun perille päästiin.

Mutta kuulehhan kummaa, puolella vielä paranoo! Palluumatkan koittaessa lentokone oli kyllä tulossa ihan ajallaan, vaan ei piässy Luojan lähettämän ukkosmyrskyn tähe laskeutummaan alas vaan joutu kääntämään kurssisa kohti Ateenan kaupunkia.
Meijät matkustavaiset vietiin Lefkaksen saarelle yöpymään semmoseen perhehotelliin.
Näistä pokloomeista seurasi semmoista, että lentoyhtiö anto matkustavaisille rahanetteisiä seteleitä, joilla sai ostaa näläkääsä ruokaa tai jannoosa juomaa. Silloin minähi kurja taisin alkkahoolia maistaa.

Kalumeetin valtiossa en ole koskaan vielä päässy käymään.

Murphy kirjoitti...

No tokkiinsa, onhan taivahan tosi että itekin Vantaalla hotelliyö tuli vietettyä, vaikka illalla piti Karonille pääsemän.

Sellaisen setelin sai toki atimointia varten, mutta kovin oli kepposet einekset ainoossa auki olevassa matkalaisen pirtissä.

Aamulla heti neljältä herätys ja polsterikin oli niin outo ettei sellaisessa touhussa edes lemmentööti toji.

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...