17.8.2013

Kirjan muovitus

Niin, Koululaisten vanhemmat muovittavat lasten kirjoja hiki hatussa. Moni ehkä jopa väärällä tekniikalla. Kuplia voi jäädä ja lapsia siitä kiusataan. Lisäksi on kaksi koulukuntaa miten menetellään kirjan sidontakohdan kanssa. Tässä tapa joka antaa tuplavahvuuden. Onhan totta että mitä vähemmän muovia leikkaa pois, sitä enemmän se vahvistaa kirjaa.

Outoa tuossa on että nurkkien tuplamuovitus tulee kansien päälle. Sitähän lapset sitten alkavat näpräämään ja räpeltämään, paree olisi että kannet olisivat sileät.

2 kommenttia:

Roz kirjoitti...

No ei ole tuo jätkä ainakaan ollut kirjastossa töissä! Toisin kuin minä menneinä vuosina ja "ihan jokunen kirja" tuli muovitettua. Ensiksi muovi kirjaan kiinni ja sitten vasta nuo nurkkien leikkelyt, eikä mitään liepeitä ulkopuolelle. Tosin en jaksanut ihan koko videota katsoa. Täähän onkin näköjään vakava paikka, miten kirja oikein päällystetään =).

Sanna kirjoitti...

Hih, voihan sen noinkin tehdä :) Köyhät ne muovia ja aikaa säästää...

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.05.2018 On toukokuinen hel...