14.8.2013

Lemmikkinsä kullakin

Niin,

Eräs mies kertoi kaverilleen että heille hankittiin vuohi lemmikiksi.

-Niinkö tosiaan, missäs sitä aiot pitää kun asut kerrostalossa?

Ihan makuuhuoneessa ajattelin.

-Entäs se haju?

Saa tottua siihen.

Jos ihan totta puhutaan niin Pythagorionissa oli yksi kapteeni joka ilahdutti ihmisiä vuohillaan. Jostain hän haki aina iltaisin jotain vihreää niiden naposteltavaksi. Päiväretkillä ne tietysti pääsivät vehmaimmilekin laitumille.
Eläinten eksoottisuus aiheutti suurta hilpeyttä.

Olette varmaan kuulleet ihmisistä jotka tyrkyttävät lomakuviaan ja puhuvat lomareissuistaan ihan kyllästymiseen asti. -Silloin kun minä olin siellä ja siellä oli sellaista... pälä pälä. Aivan yhtä hankalaa jos joku puhuu harrastuksistaan tai lapsistaan ylenaikaan, ihmiselle jota se ei pätkääkään kiinnosta tai ihmisellä on jokin lapsettomuusongelma. Blogeissa on se etu siinä ei tyrkytetä mitään, kävijät tulevat ja lukevat vapaaehtoisesti tai sitten ei. Samoskuvani on kaikki nyt esitelty ja tässä netistä poimittu vanhempi videopätkä kyseisestä Jianniksesta.5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Mie kyllä tykkään kattoa sun lomakuvia! Vaikken aina kommentoiskaan.
Tuota videota en saanu käyntiin, tekstiäkin klikkaamalla teki vain uuden ikkunan ja näytti vaan mustaa ja laski videon kestoksi yhden sekunnin...

Mitä vuohiin tulee, niin niitä ja karitsoita ja kanoja ainakin on alettu hommaamaan kesälemmikeiksi, ja syksyllä kohtalo on sama kuin kesäkissoilla. Tai ainakaan ei sitten ole paikkaa niille enää.

Murphy kirjoitti...

Juu, korjasin siihen eri pätkän, nyt näkyy ne vuohet. Ja samalla muutin hieman sanamuotoa,eli pientä huumorintynkää ajattelin kun niitä kuvia oli niin paljon ja vieläkin tuli yksi pätkä.

Sanna kirjoitti...

Söpöjä palleroisia pikkukilejä! Kyllä tuommoisen huolis.

Sanna kirjoitti...

Kommentoin tänne, jotta ihan kaikkia kirjastokirjoja ei muuten päällystetä kirjastossa, ja sen verran hommasta tiedän, että ammattilaiset käyttää kaulinta siinä missä tavan tallaajat viivotinta... :)

Murphy kirjoitti...

Juu,

Jos kirjoissa on kunnon kannet, ei kait niitä kelmuteta.

http://youtu.be/BeHGQhB3I0g

Raumalla näytetään mallia kumminkinniin.

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...