14.9.2013

Vanheneminen

Niin,

Nykyään kuuluu liittää oma valokuva CV:n ylälaitaan. Se riittää karsimaan jyvät akanoista. Eli nuorekkaat ja iloiset vanhoista jurrikoista.

Tässä on kuvakollaasi miten ihmisen naama muuttuu ja rapistuu vanhetessaan. Piirteet terävöityvät, ryppyjen lisäksi posket alkavat roikkua ja suu painuu alaspäin. Videossa mennään viidessä minuutissa noin kuusikymmentä vuotta -luulisin. Kuvat ovat oikeita, kerätty eri ikäisiltä saman suvun sukulaisilta.


3 kommenttia:

RH kirjoitti...

Ensin luulin sitä mieheksi, ja ihmettelin, kun ei ala parta kasvaa. Mutta ei huulten amorinkaaret tuolla lailla terävöidy vanhemmiten, päinvastoin...

Murphy kirjoitti...

Niin,

Aasialaisperäisillä on silmätkin eri suuntaan kuin eurooppalaisilla. Kyllä uskoisin että noin se tuossa suvussa menee. On kuvattu lähisukulaisia ja istutettu kuvat peräkkäin.

Amorinkaaresta en tiedä mutta itselläkin alkaa posket roikkua, silmäkulmat hymyillessä rypistyy. Jo lapsena kun käskettiin kurtistamaan otsaa voitin kaikki viivojen määrässä. Nyt ne kaikki ovat syviä uurteita.

Forssassa oli nakkikioskinpitäjä Aippa joka mainosti: "syömällä rypyt sileäksi".

Miehet voivat kasvattaa valtaisan parran joka vanhentaa mutta peittää kaikki rypyt. Islamisteilla ja Espanjalaisilla koripallonpelaajilla näyttää olevan tuo tyyli mielessään.

Anonyymi kirjoitti...

Näin se vaan on että noutaja tulee meille kaikille ja kun ei siinä ihovoiteet auta niin mitäpä niitä turhaan lääppimään ;)

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...