14.1.2014

Vastoinkäymiset panee humeetin sassaroimaan

Niin,

Kalle Päätalon Hatanpäälle joutumista edelsi itsemurhayritys. Sitä taas edelsi  Messukylän mottityömaalla kirvesvarren katkeaminen ja kirveenterän hukkuminen hankeen. Sitten vielä katkesi pokasahan terä ja työt loppuivat siihen.

Kalle lähti hiihtää lenkkasemaan Kuusisen kortteeriinsa ja kovasti myrrysmielellä. Matkalla alkoi päässään soimaan se jatkuva piinansa eli levy " sä olit helmi, mutt lasihelmi vain". Vuokranantaja Kuusisen Alli oli mahdottoman kova kiroamaan vaikka olisi ollut hyvälläkin tuulella, ne tulivat ikäänkuin välttämättöminä lauseenrakenteen osina.

Latovainiossa isäntämiehiä korpesi kovin jos traktorin kanssa sattui jäämään kiinni liejuiseen maahan. Ärräpäitä päästeltiin ja takaraivoa kynsittiin. Tuskin kuitenkaan näin paljoa noiduttiin kuin tämän videon metsäkonekorjaaja korvessa tekee. Olisiko joku kanitus otekouran liittimen kanssa?3 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Niinhän tuo lointelee kuin lohilappalainen.
Jos tämä olisi koillismaan uskovainen ennenmuinoin, niin niin kuuluisi "piessavie", "persetti", "hiivatti".

Anonyymi kirjoitti...

:D
Tämä on hyvä video ja olen tämän aiemmin nähnyt. Näitä asioiden/koneiden kiroamisia on tuolla YouTuben puolella enemmänkin. Kova on ukolla kohtalo kun joutuu kohmeisin koprin konetta rassaamaan :D

Murphy kirjoitti...

Niin,

Youtube on niin suosittu että jotkut satunnaisilta näyttävät otokset saattavat olla näyteltyjäkin.
Tässä kun on pelkkää puhetta, niin voi olla että kaverit ovat nauhoittaneet työntekijän noitumisia, josko on aemminkin ollut tapanaan hermostua.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...