1.3.2014

Kauppakärryn kehitys

Niin,

Stockman Herkku on ottanut käyttöön näppärän kokoisen ostoskärryn. On siellä vielä isojakin mutta tämä pienempi on kuin rollaattori johon saa ripustettua yhden tai kaksi ostoskoria. Eli tuonne alemmaksi toinen.

Tavaroiden nostokorkeus kassalla on sopiva ja harvemmin sitä niin valtaisaa tilaa tarvitsee kun niissä isoissa kärryissä on. Takimmaiset pyörät tosin voisivat olla kääntyvät jolloin pujottelu onnistuisi paremmin.


4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Niin, ne "vanhuskärryt", jotka on vähän pienemmät kuin tavalliset, mutta joissa ei ole syvyyttä kuin parisenkymmentä senttiä, näkyy olevan kovin suosittuja ei-vanhustenkin piirissä. Itse otan aina korin - vaikka se välillä käykin vähän turhan painavaksi - justiin siksi, kun ne isot kärryt on niin järkyttävän kokoiset. Ei ennenvanhaan ollu ostoskärryt niin isoja! Vaikka moni asia lapsuudessa tuntui isommalta kuin nykyisin, niin ostoskärryt ei.

Sanna kirjoitti...

Äh. Ensinnäkin, miksiköhän aloitin kommentin samalla lailla, kuin sinä aina omasi?? Ja toisekseen, jäi sanomatta löpinäni pointti; tuollaiset kärryt tahtoisin minäkin vakikauppaani! Sen korin otan siksi, kun sen kanssa ruuhkassakin pääsee puikkelehtimaan, kärryjen kanssa on jumissa muiden kärryjen seassa.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Koria minäkin yleensä käytän. Ahtaissa väleissä kori sivulla + ihminen on leveämpi yhdistelmä kuin kärry. Voisi olla henkselillisiä koreja joita voisi pitää edessä keräysvaiheessa ja siirtymävaiheessa selän puolella.

Sanna kirjoitti...

Hyvä idea :) jaksais paremmin kantaakin, kun vois tehdä sen koko yläkropalla.

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...