28.3.2014

Sukeltajat noutivat ruumiit luolasta, katso kuvat

Niin,

Mitään kuvia he ei tietenkään  ottaneet vaikka ilman lupaa kielletyssä luolassa sukeltivatkin. Outo tapahtumaketju, taisi olla kuitenkin omaisten suostumus että hautarauhaa saa häiritä. Ei tuohon ihan joka sukeltaja pystyisikään vaikka sukelluspuku kuolleilla onkin päällään.

Maailma olisi mennyt ihan kauheaksi jos Seiskan Paparazzit olisivat olleet asialla. Italiassa uponnut Costa Concordia oli tiukassa vartioinnissa ennen kuin se saatiin kammettua pystyyn, toista vuotta uppoamisensa jälkeen. Yksi vainaja oli sielläkin niin pitkän ajan.

Vielä ei tämäkään luolajuttu ole päätöksessään. Ruumiit ovat nyt luolaston sokkeloissa mutta ryömimällä haettavissa ja vielä tarvitaan luolamiehiä loppumatkan toteuttamiseen. Reitti on kuitenkin helpompi. Voi vaan kuvitella miltä omaisista tuntuu vaikka kukaan ei olekaan kadoksissa. Sota-aikaan rintamalle jäi useita vastaavia,epätietoisuus ja  tuska lieni ihan yhtä suuri.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

"Katso kuvat" -maininnalla kuulemma lehtijutut saa lukijoita (kuvankatsojia) muita juttujaan enemmän. Tsekkaapa kävijämäärät, tapahtuuko tän postauksen kohdalla piikki ylöspäin :)

Murphy kirjoitti...

Niin,

Koko operaatio onkin kuvattu ja materiaali luovutettu viranomaisille.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288671028393.html

Äijä kirjoitti...

Tuo "Katso kuvat" - otsikko kuuluu lähinnä iltapäivälehtin, harmi kun YLE ja jopa Helsingin Sanomat sortuvat nykyisin tuohon paparazzimaiseen otsikointiin.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...