17.4.2014

Hedelmä-/vihannespussi main kampf

Niin,

Kaupassa satuttiin jonkun toisen asiakkaan kanssa nyhräämään vihannespussia hedelmävaa'an vieressä. -Tiedättehän tekin miten vaikeaa joskus on saada pussia avautumaan sen jälkeen kun se katkaistu rullasta. Toinen naurahti että onpas tämä nyt vaikeaa ja nykersi ja nykersi. Itse samoin.

Tapani mukaan aloin sitten ääneen ideoimaan miten hedelmätiskin vieressä voisi olla samoja pusseja mutta valmiiksi avattuna. Lisähinta 10 senttiä. Tai sitten koululaisia palkattaisiin avustajaksi niinkuin kassojen jälkeen joskus jouluisin on kassiin panijoita.

Nainen naurahti melkein selkäkeikkanauruun kun imitoin miten siinä olisi seisomassa törtevänä avustava pussin avaaja.

Hyvä rouva saanko antaa teille apua pussin avauksessa?

-voi kiitos miten ystävällistä, kyllä toki vaan, nämä pussit ovatkin niin vaikeita.

Tämän jälkeen poika sylkee sormiinsa ja näprää pussin auki ja ojentaa rouvalle.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Pussi pitää nujertaa kunnolla, rajuin ottein, että se luovuttaa ja antaa aukasta ittensä. Jos joskus näet jonkun mamman karjuen nuijimassa ruttuista hedelmäpussia, se olen minä :)

Murphy kirjoitti...

Niin,

Staattinen sähkö pitää reunat yhdessä. Joskus siitä rullasta on vaikea saada alkua lainkaan kun pussi on kiertynyt oudosti. Vähän sama dilemma kuin kirkkaassa teipissä. Pää hukkuu ja jos löytyykin irtoaa vain suikaleita.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niistä pusseista jotenkin selviää, yleensä kostuttamaalla likaisen sormensa. Mutta isomman raivarin saan joskus kotona kun joku (=mies)on ottanut tuorekelmua ja pää on hukassa ja repästy vielä vinoon, arghh...

Mummeli kirjoitti...

Siinäpä uus ammatti, ylimmäinen muovipussin avaaja. Työttömille töitä. :)

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...