9.5.2014

Polkupyörän pöllintää

Niin,

Aika moni näemmä laittaa fillarinsa liekaan ihan vain eturenkaasta. Niinkuin tämäkin tässä.Sitten tulee joku ja irroittaa sen etupyörän ja tuo toisesta pyörästä siihen uuden. Lähtee ajelemaan.  Runttaa vielä naapuripyörästä vanteen solmuun. Omistaja tulee junalta ja löytää pyörästään vain lukitun etupyörän, ei viitsi sitä edes telineestä irroittaa kun harmittaa niin paljon.

Tässäkin on lukittu etupyörästä. Lukko on arvokkaampi kuin pyörä.Toisaalta fillareita voi löytää vaikka ojasta. Pitäisikö tuo tuolta nostaa ja läväyttää poliisiaseman tiskille. "mää löysin tämmösen"


3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvinkäällä huligaanit heitteli (tekee sitä varmaan vieläkin) irti saamiaan polkupyöriä rautatien yli menevältä kävelysillalta alas. Muistan sen lohduttoman tunteen, kun näin avomieheni pyörän siellä. Se oli tullu aamulla töistä kävellen ja valitti, että pyörä on varastettu.

En mie voi käsittää, mitä semmoisen gangsterin päässä liikkuu. Huumesauhuja?

Murphy kirjoitti...

Niin,

Kaupungeissa joissa on joki ja siinä silta, pöllitty pyörä päätyy usein joen pohjalle.

Jokin voimanäyttö ja todisteen tuhoaminen siinä kait takana on

Äijä kirjoitti...

Minulla oli muinoin kalanviljelyhommissa mainio työkaveri nimeltä Mikko.
Juureva keskisuomalainen, varttuneella iällä avioitunut, poltti North Statea ja pelasi patamaijaa kahvi-ja ruokatauoilla suurieleisesti ja -äänisestikin.

Mikolla olisi erinomainen keino hillitä näitä varkauksia. Kun hän kuuli nuorison tehneen viikonloppuisin pahojaan kylällä, niin loihe hän lausumaan:

"No kyllä on heittijöitä poikija." Sitten imaisu nortista, hehkuva savukkeen pää nousi lähelle nenää, ja ulos purkautuvan savun seasta kuului:
"Semmosille pittää antaa selekään ja kovasti!"

Ei tosin taitaisi mennä läpi.

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...