19.6.2014

Häärituaaleja

Niin,

Nykyään on monenmoista rituaalia ja vinkeitä ihan pakollisena häähommissa, ainakin jos uskoo TV-ohjelmia. Pitää ajella autolla jossa on kenkiä ja kaljatölkkejä häntänä perässä laahaamassa. Niitä kenkiä sitten löytyy yksittäin irronneina tienpenkoilta. Ohiajajat pysähtelevät ja alkavat tutkia pusikoita onku joku ihminen lentänyt pöheikköön.

Ja hääpaikalle pitää järjestää opastus kiinnittelemällä serpentiinejä ja pahvisydämiä pitkin puita ja liikenteenjakajia. Paljon niitä laitetaan, mutta muistaako järjestäjät aina myös kerätä pois?

Uusimpana trendinä näyttää olevan että hääyön jälkeen tuodaan käytetyt ehkäisyvälineet näytille hääpaikan kulmille. Onkos toi nyt kaunista kysyn vaan?


3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Yäk. Pitäs hommat hoitaa siihen malliin, ettei tuommoisia enää hääyönä tarttis.

Usein ollaan olevinaan vitsikkäitä ja laitetaan sinne auton perään kaljatölkkejä, jotka ei tosiaankaan kestä sitä kyytiä. Ne tölkinriekaleetkaan ei oo kivoja. Meillä oli 18 vuotta sitten hevosenkenkiä, ne kesti hyvin. Varmaan iski kipinääkin.

Murphy kirjoitti...

Niin, Taitaa nuo olla kuitenkin vanhoja ilmapalloja jotka ovat päästäneet ilmansa pihalle.

Mummeli kirjoitti...

Ilimapallot hyvin yleinen tapa merkata reittiä hääpaikalle. Useinmiten käy just sitte noin, että pallot unohettaan ottaa pois. Sinneppä ne sitte jää säitten armoille heiluskelemaan....

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...