11.8.2014

Jos sotket jotain niin siivoatko?

Niin,

Kaupassa yleensä ei. Purkki tai pullo jos tippuu niin lähdetään vaan kauemmaksi ettei jalat sotkeennu. Isossa kaupassa on vaikea löytää sellaista henkilökuntaa kassojen takapuolelta jolle ilmoittaisi.

 On sopimuskumppaneiden hyllyntäyttäjiä ja tiskin takanakin on Kaleidin, Primulan, Fazerin sun muun palveluksessa olevia myyjiä. Niille se ei kuulu ja tuskin tietävätkään kelle ilmoittaa ja missä on siivousvälineet.

Jos oikein korrekti ja hyvä ihminen olisi, asiakas menisi ja hakisi pari rullaa talouspaperia ja pyyhkisi jonkun toisenkin jättämät sotkut ja näyttäisi sitten kassalla sen avatun muovipakkauksen viivakoodin maksaakseen. Jos kassa kysyisi mitä siinä mytyssä kärryssä on? Sanoisi että siivousjätteitä vaan ja joutuisi turvamiesten tarkastukseen.Tuollainen ananaspurkki oli joltain tippunut ja ihmiset väisteli. Yksi herra sanoi hyllyn täyttäjälle ja täyttäjä lähti jonnekin. Hänellä olisi pitänyt olla lappu jonka siihen päälle pudottaa "siivous on tuloillaan". Niin moni muu asiakas ehtii muutoin nyt kertoa monelle muulle samasta asiasta ja kohta siinä on viisi siivoajaa.

Kampanja lehtiin: "Tavaranpudottaja syö pöydästäsi"

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa vaan, johan täällä varkaat syö :D

Murphy kirjoitti...

Niin, ja syö myös herra luonnollinen hävikki sekä myös monet välikädet rohmuavat pöydästäsi.

Äijä kirjoitti...

Eiköhän sanota vieraille, että olokaapas hyvät.

Murphy kirjoitti...

Äijä:

Näyttää siltä että nimimerkkini on taas blogissasi jossain estossa. Ottaa kommentin vastaan muttei ilmesty. Ei se niin vakavaa ole mutta ilmoitan ettet ihmettele.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...