15.8.2014

Tunnelin päässä valoa

Niin,

Jo kuluneeksi käynyt lausahdus johon heti lisätään että olisiko se vastaan tuleva juna? Useissa tunneleissa on kylläkin kaksi raideparia, ettei se mikään kuolemanvakava asia ole.

 Pönttövuoren tunnelista en muista koskaan menneeni, tai sitten olen nukkunut sen osuuden. Kirkkonummella on alikäytävä joka toimii piirustelijoiden platformina. Hissit toimivat vessoina ja seinien vedeneristys on heikko. Paannejäätä syntyy portaisiin talvipakkasilla.

Tässä kohdalla oli ennen vain päättyvä kevyen liikenteen väylä. Ihmiset oikaisivat pyörien ja lastevaunujen kanssa aseman kohdalta jossa vielä oli vaihteita joiden väliin olisi voinut jäädä jalka. -minunkin

Minkä maailma tahrii sen graffitinpoistajat siivoaa.


 

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Ja taas kaunista puhdasta "kumitettua" seinäpintaa töhrijöiden iloksi :) Eikö ne ole jo kehittäneet seinäpintaa, missä maali ei pysy? Ei olis kovin tyydyttävää maalata graffitia, kun se hilseilis samantien pois...

Murphy kirjoitti...

Niin,

Silikonispray on sellaista johon ei maali tartu. Se vaan ei ulkotiloissa taida kauaa pysyä.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus näkee keskellä maaseutua jonkun sähkökaapin ja se on graffitteja täynnä. Aivan kuin väärässä ympäristössä:)

Sanna kirjoitti...

Mejän lähistölle perustettiin semmonen pääkaupunkiseudun häirikkökakaroiden huostaanottokeskus, ja heti alkoi tulla graffiteja linja-autopysäkkikatoksiin sun muualle :)

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...