15.10.2014

Hiiliteräspannun puolivuotisjuhlat lähestyvät

Niin,

Kukaan ei ole kysynyt mitä hiiliteräspannulleni kuuluu vaikka kaikkia se varmaankin kauheasti kiinnostaa. Kuun vaihteessa tulee juhlakalulle 0,5 vuotta ikää. Itse asiassa pannuja on kaksi niinkuin molemmille omansa. Tämä laakea pannu on toiminut nyt ihan viimeksi sienten paistamisessa, jos nyt oikein paistamiseksi sellaista vesien pois hauduttamista voikaan sanoa.

Non-stick pinta lisääntyy ja pannu alkaa näyttää oudomman silmiin yhä enemmän huonosti hoidetulta. Jos olisi kaasuliesi niin havaitsisi paremmin miten hyvin se tottelee lämmönsäätöjä eli lisäämistä ja vähentämistä. Valurautahan hidastaa kaikkea ja kait siinäkin jotain etua on josko vaikka puuhellalla paistelee.

Vanhempia kuvia voi katsoa kun klikkaa sivun alaosasta tunnisteet "hiiliteräspannu".Ja tähän sitten sitten tekstiä pannun jälleenmyyjältä. On se pannujen pannu tottavie, on on!

Ja sitten olen Citymarketissa havainnut että keraamiset pannut ovat tulleet muotiin. Mitkä lie edut ja haitat enpäs tiedä. Mutta alumiinipannutelineessä näin viallisen pannun myynnissä. Joku on sen pudottanut ja tärviölle kolhinut. Pannut pannun vielä tuo hyväkäs takaisin koukkuun. Voihan se olla toimitusketjun missä vaiheessa tahansa vaurioitunut ja jos joku ostaa eikä heti huomaa, voihan sillä paistella tyytyväisenä pannun elämän loppuun asti.


5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Koukkuun pannun pannun siihen pannut ihminen olis voinut sen kyllä panna hävikkiin. Joku hyväuskoinen vielä ostaa ja kotona harmittelee eikä palauta, kun ei voi todistaa, ettei ole itte kolhinut.

Anonyymi kirjoitti...

Hiiliteräspannua ei siis voi laittaa astianpesukoneeseen, se menee siellä pilalle samoin kuin valurautainen.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Ei taida teflonkaan kauheasti tykätä astianpesukoneesta. Toisaalta vaikea sitä on sanoa mistä se johtuu jo hilseilemään alkaa.

Monen astian kahvat epäilyttää että kestääkö ne konetta myös ja vaikka kestääkin saattaa olla että menee vesi sinne sisälle ikävästi.

Kauhoissa ja aterimissakin olen havainnut samalaista kapillaariin perustuvaa imuefektiä. Käsinpesussa pystyy varomaan enemmän.

Jos olisin ollut kunnon asiakas olisin ottanut tuon pannun ja kiikuttanut infoon ja minua olisi kiitelty kovasti tai sitten kuulusteltu että itsekö tiputin.

marumummeli kirjoitti...

No aika nopijastippa on pannun pinta menny todella käytetyn näköseksi. Vaan mitäpä se toisaalta haittaa jos muuten toimii, eikä sapuska tartu pannuun.

Murphy kirjoitti...

Niin.

Hiiliteräspannu on kuin nuorison farkkuhousut. Mitä kauhtuneemmat ja kuluneemman oloiset, sitä paremmin toimii.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...