12.10.2014

Jameson viski

Niin,

Mitä viskeihin tulee niin antaisin omat pojoni Jamesonille. Savunmakuinen kolmasti tislattu ja pehmeän suunmukainen. Tarjoaa hövelin olon ja matkaansaattaa madot pois mahasta.

Kävin jopa Jamesonin vanhassa tehtaassa Dublinissa ja siellä sai sokkomaistaa heidän ja muiden viskejä.
Jos oikein muistan niin heidän erikoisuutenaan on kuivatustilanteessa savun johtaminen mallasohran lävitse.

Sano siis Jameson ja unohda Four Roses.


5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Luulenpa, että sen jälkeen, kun (virheellisesti) otsikoitiin paikassa nimeltä Media, että yksityisbloggaajat ei saa käyttää sanaa VISKI, on tullut erityisen paljon postauksia, johon sisältyy tuo sana :)

Ja kuten jo muualle tuumin, elän mieluummin alla konjamiinipullon onnellisten tähtien, joka sekään ei ole omaa keksintöä vaan Eppu Normaalin. Mutta en edes muista, milloin olisin niin väkevää viimeksi maistanut. Mejän kaapeista - vaikkei meillä kaappijuoppoa olekaan - löytyy vain Lagavulinia, Taliskeria, Ardbegiä jostain syystä. En tiedä miksi. Pahoja kaikki tyynni, jos multa kysytään.

Anonyymi kirjoitti...

Jamesonia toin miehelle Britanniasta silloin kun se oli vielä siellä halvempaa kuin täällä. Itse en ole ikinä voinut sietää viskiä. Nyt on jo yli 15 vuotta, että en ole juonut mitään alkoholia.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Pohjois-Irlanti liputtaa Bushmillin puolesta ja Skoteilla on omansa. Vähän samanlaista uhoa ja fanatismia kuin jalkapallojoukkueiden kannatuskin.

Äijä kirjoitti...

Hyvää on Jameson, en kiistä. Myös miellyttää minua Glenfiddich Single Malt. Chivas Regal on myös hyvä, mutta kalliin puoleinen.

En ole koskaan ollut bourbon-miehiä, enemmän on Ylämaan tuotanto kiinnostanut. Harvemminhan tuota tulee maistettua, viininlitkuja tulee lipitettyä ja olutta siemailtua. Se kun on Oy Alkoholiliike Ab:n myymälä rehin parin peninkuorman päässä.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Ei taida mikään alkoholi olla terveyttä edistävä. Jossakin joku kertoi juovansa vain kirkkaita kun epäilee niiden olevan terveellisempiä kuin värilliset viinat. Danny taas sanoi ettei hän voi juoda mitään rypälepohjaista ei edes konjakkia kun elimistölle ei sovi.

Toisaalta kun ajattelee että n.40% on alkoholia eli liuotinta väkevissä kaikissa, loppu suurin osa vettä ja sitten se pieni osa väri- ja aromiaineita, niin mistä se ero elimistön kannalta tervellisyyden tai enemmän epäterveellisyys tulisi?

No tietysti vatsan kannalta voi vaikuttaa juoko raakana vai laimennettuna mutta jos verrataan raakana juojia värillisiä ja värittömiä.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...