8.10.2014

Kasviskiusaus

Niin,

Kasvit kiusaa. Sieniä on tullut poimituksi joka syksy, kuivattua ja käytettyä mutta niitä kertyy silti varastoon. Ilmaiseksi ei huoli tututkaan kun kuulemma nolottaa ottaa toisten vaivalla keräämiä, maksullisia saa kaupoistakin.

Siis kaalisieniriisipasteijan tekoon. Nuo kun pakastaa ja unohtaa pakkaseen heittääkseen vuosikausien jälkeen pois, lienee energian tuhlausta. Bensaa ja sähköä on kulunut varsin viljalti, vaivoista viis -niitähän tulee usein enemmänkin vanhetessamme, ainakin kuus.







6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herkullisen näköisiä! Montako söit?

Murphy kirjoitti...

2 + 3 toistaiseksi, -rumimmat pois. Uunilämpiminä parhaimpia. Mikrossa lämmitettynä lämpiää vain sisus.

RH kirjoitti...

Mutta onneksi niitä voi pakkasesta ottaa vain parikin kerrallaan ja syyä pois :)
Näyttää kyllä hyviltä...

Murphy kirjoitti...

Juu, säilyyhän nuo jääkaapissakin jonkin aikaa, ellei syö.

Lidl paistopisteestä saa hyviä ja edullisia croisantteja. Kilohinta varmaan suuri ja tilavuudesta ilmaa suurin osa.

En vain ole keksinyt miten niitä voi roskaamatta syödä? Ulkona tai roskiksen yläpuolella syöden muruset ei sotke mutta koirille ei jää mitään.

marumummeli kirjoitti...

Hyvältää näyttää. Millasen kuoritaikinan teit ?

Murphy kirjoitti...

Täytyy tunnustaa että kaupasta haettu lehtitaikinapakaste. Suolaiseen ja makeaan leivontaa 2 kpl 1,65 E/kpl.

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...