10.10.2014

Murphy´s

Niin,


Suomessa tulee voimaan laki alkoholin mainostuskiellosta. Kesäterassien päivänvarjot menevät uusiksi ja minunkin pitää harkita nimimerkkiäni.

Murphy´s on tumma ja vahva irlantilainen olut. Ei niin puuroa kuin Guinnes mutta sopivan suunmukaista. Harvemmin sitä tulee tosin ostettua kun on niin tyyristä. Tämäkin edellämainittu teksti muuttuu laittomaksi hyvin pian.
Nautitaan nyt kun vielä saa.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Se on meleko älytöntä kyllä. Mutta kumpi häviää, Sibeliuksen Finlandia vai Alkon Finlandia? Pitääkö Koskenkorva- nimisen paikkakunnan muuttaa nimensä? Saako leijonaa enää sanoa leijonaksi?

Anonyymi kirjoitti...

No on se harmi kun joudut nimimerkinkin muuttamaan :D

Piilomainonta sitten taas rehottaa.

Murphy kirjoitti...

Niin,

Finlandia Vodka taidettiin myydä jo taannoin amerikkalaisille. Tietysti sitä silti jonkin verran mainostetaan maahantuojan toimesta. Mutta olikos se niin että väkevien mainontaa on jo rajoitettu aiemmin nyt vaan tulee lisämääräys miedoistakin ja mielleyhtymistä että esim. Koff tai OLVI teksti ja iso oluttölkin muotoinen tötterö tienposkessa muuttuu kielletyksi.

Muistan miten vanhoissa eurooppalaisissa katukahvilakuvissa oli päivänvarjoissa teksti
CINZANO, MARTINI, METAXA, CAMPARI.

Kun keskiolut suomessa vapautui, muistan Kosken kohinaa. Ja ne TV-mainokset jossa mainostettiin ykkösolutta koska siten saatiin myös kolmosolut tunnetummaksi.

Sanna kirjoitti...

Joo, mieki muistan sen, että ravintolat mainosti ykkösolutta, vaikkei sitä välttämättä edes ollut tarjolla, kun kolmosta ei saanut mainostaa - tai nelostahan se kapakkiolut silloin oli. Tuskin ykköstä ja kolmosta oli edes kylmäkaapissa.

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...