9.10.2014

Turhanpäiväistä hunteerausta

Niin,

Kun kulkee päivittäin samaa reittiä niin ajatukset käyvät tyhjäkäynnillä. Sanotaan että ihminen turtuu ja ei havainnoi asioita samoin kuin satunnaiset kulkijat. Näin se on varmaan esim rempallaan olevien aitojen tai postilaatikkojen kanssa.

Minä taas kun havainnoin jonkun yksityiskohdan alan miettimään tapahtumaan johtanutta syytä tai tilanneketjua. Tämä liikennemerkki ja sen tolppa askarruttaa ja en varmaan koskaan saa selvyyttä noihin vaurioihin.

Töhrintä lienee nuorten tekosia ja tehty spraypullolla. Tuskinpa kukaan eläkeläismummo sitä on tehnyt joten ne nuoret, ne nuoret ja aikaisemmin sanottaisiin pojankoltiaiset. Mutta tuo putken vinous ja pullistuma?Varsi on kaarella aivan kuin siihen olisi törmätty ja sitten taivutettu takaisin. Metalliputki ei kuitenkaan taivu takaisin lommahtamatta. Tuollaisen mutkan saa vain tukemalla ylä- ja alapäästä ja sitten painamalla tasaisesti ja puolesta välistä.

Ja sitten tuo repeämä puolivälissä. Siinä kohdalla ei toisella puolella ole mitään jälkeä että se olisi takaisintaivutuksen seurausta. Aivan kuin putkeen olisi tiputettu uudenvuoden räjähdepommi ja paine olisi sen sisältäpäin rikkonut. Vaikeaa sekin olisi kun pommi olisi pitänyt saada jotenkin stoppaamaan puoliväliin ettei se olisi tippunut alas asti.  Tarvittaisiin analyysi onko putkessa sisällä räjähdysainejäämiä.

Epätodennäköistä on että tuo putki olisi tuollaisena tuohon asennettu oltuaan jossain ihan toisessa käytössä, silloin mutka ja pullistuma voisi olla seurausta ihan mistä vaan. -hunteeruttaa

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

No onpa vain... ihanhan se näyttää siltä, että joku olis sieltä sisältä ulos pyrkinyt.

Murphy kirjoitti...

Josko se olisikin uuden putken epäonnistunut synnytys?

Anonyymi kirjoitti...

Kohta on kuule eläkeläismummotkin pahanteossa :)

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...