13.12.2014

Koira puri Jokioisissa

Niin,Aina välillä koira käy ihmisten kimppuun. Ikävin tapaus oli taannoin kun perheen oma bullmastiff tappoi synnytyslaitokselta tuodun uuden perheenjäsenen Lippajärvellä.

 Nyt Jokioisilla purtiin vaan ja vaatteiden läpi.

photo credit: angel_shark via photopin cc

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Sulla on taas tarkempaa tietoa kuin ylellä tai iltiksessä... tuosta vorssan lehdestä en löytänyt uutista ollenkaan. Ylellä sanottiin, että koiran "epäillään" vahingoittaneen, ja lasten isä on nähnyt vilauksen koirasta.
Milloin tuo Lippajärven juttu on sattunut? Muistan jostain joskus vuosia sitten lukeneeni staffin purreen vauvaa pahasti, ellei peräti tappaneen...

Murphy kirjoitti...

Niin,

Uutinen on näemmä poistunut, olisiko ollut epätarkka? Siinä kerrottiin että agressiivinen koira olisi tullut toisen pihalle läpi metsän ja purrut pihalla olleita lapsia. 3v oli saanut terveyskeskuksessa antibioottia. Isä oli saanut kuvan koirasta ja kun sen jälkiä seurattiin se päätyi toisen talon pihaan jossa oli jäänyt aidan portti raolleen.
Koiraa oli verrattu kuvaan ja samannäköisiä olivat olleet.
Lippajärven tai Viherlaakson tapaus oli 90-luvun alkua ja koira oli ollut mustasukkainen uudesta pienestä perheenjäsenestä.Se oli silloin valtava tragedia.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...