6.12.2014

Maailman lihavin mies kuoli eilen mutta samaan aikaan syntyi uusi maailman lihavin mies

Niin,

Lontoosta ja Suomen Presidentin kansiasta tiedotettiin suruviestit liki samaan aikaan. Lontoossa menehtyi maailman lihavin mies. Ikää oli vasta 44 vuotta mutta painoa parhaimmillaan kymmenkertainen kilonumero.

Jossain on kyllä nytkin maailman lihavin mies mutta asiaa ei ole vielä virallistettu. Latovainosta en muista ketään niin lihavaa että olis pitänyt ihan sängyssä sen vuoksi syödä. Tukevia ihmisiä oli mutta ei niin paljoa kuin nykyään. Läskiä, suolaa ja kermaa syötiin. Sipsejä ei koskaan eikä juuri Cokistakaan.

Hilajärvi ja aiemmin kertomani harjapappa olivat varsin runsasruokaisia. Kun tulivat taloon ruoka-aikana söivät kuulemma aina kaikki perunat mitä kattilaan oli laitettu. Ihminen kun puhuu koko ajan ja samaan aikaan kuorii lautaselleen kukkupäällisen satsin perunoita, muut luulevat että huomio on herpaantunut ja hän tekee sen epähuomiossa. Tilanne muuttuu katsojan mielessä kun persoonan syötyä lautasellisen tyhjäksi ottaa tuo runsasruokainen ihminen vielä loputkin perunakattilan perunat ja alkaa taas kuorimaan.

Perunaa kyllä maalla yleensä riitti ellei pakkanen ollut päässyt kellariin ja tehnyt niistä makeita. Voita vaan päälle ja sellaista puuroa jotkut söivät runsaalla halulla vaikkapa ihan ilman kastikettakin. Tottumiskysymys.
Samanlaista se on raskalaisruokakin tosin rasvaisempaa ja suolaisempaa.

Ei kommentteja:

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...