5.2.2015

Virheellinen rakenne

Niin,

Kirkon vieressä oleva uusi parkkitalo on sekä ruma että rakennevammainen. Kai siinä on arkkitehti ajatellut Porvoon jokivarsiaittoja, mutta outohan siitä tuli. Lisäksi kun huomioi että se on tarkoitettu vain autojen asunnoiksi niin onpas perin outo.

Silmiini sairastaa siinä kaksi yksityiskohtaa. Lumikuorman ja rankkasateiden kannalta tuollaiset vastakkaiset harjakaton lappeet ovat riskaabelit. Lisäksi seinän tilimuurauksissa on nähtävissä sateen jälkeen aina tuo virhe.

Tuuli ja vesisade puhaltaa kosteuden muurauksen päälle johon se imeytyy.( Nuo yläkerroksien aukkojen alla olevat tummat lämpäreet)  Pakkanen tulee ja se jäätyy. Rapautuu tärviölle kahdessakymmenessä vuodessa. Asiaa voisi hidastaa pellityksellä niin kuin ikkunan alareunoissa kotioloissakin tehdään.

Lumiset autot tuovat vielä kosteutta sisätasanteille ja tuuli puhaltaa senkin suolaveden pitkin seiniä, susi mikä susi.

(

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Täytyyhän pyhille peltilehmille hieno temppeli olla... ja miksei käynyt tavallinen peltiverkkohäkkyrä, missä on katto? Eikös ne ole sekä halpoja että käytännöllisiä? Mahtaako tuolla olla oikein lämmitys?

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan on kuin jättimäisiä kanakoppeja vierekkäin.

Murphy kirjoitti...

Ei siellä lämmitystä ole mutta on kolme kerrosta, siksi seinien tulee olla tukevat. Saahan sitä tukevuutta pelkillä pystypalkeillakin mutta noin se on tehty. On läheisten kerrostalojen asukaspaikoitus ja näin säästetty tonttimaata. Täytynee ottaa kuva Matkakeskuksen vieressä olevasta astetta isommasta ja viitisen vuotta vanhemmasta parkkitalosta, se on verkkoseinäinen ja nätempi äkkiseltään.

Satunnainen Ao Nang kuvaaja

Niin, lumiukko taistelee hellettä vastaan. Saunan nimi on kirjoitettu väärin Rannan turistit atleettivartaloineen...