5.3.2015

Murphyn evoluutioteoria.

Niin,

Luulenpa että ihmiset ovat aikojen alussa olleet kaikki yksisilmäisiä. Sen todistaa jo se että silmälasit olivat kaikki yksilinssisiä. Silmälasia eli monokkelia puristettiin kasvolihasten avulla ja silmää ei voinut iskeä, -sitä ainoaa.

Sittemmin ihmiset evoluution seurauksena saivat toisen silmän ja käyttöön voitiin ottaa lornjetti. Kädettömille sekin oli vaikea kapine mutta kädet oli ihminen saanut jo aikojen alussa. Sittemmin ihminen sai myös nenän ja lornjetistä otettiin pois varsi ja tilalle laitettiin nenännipistin.
Roope Ankka käytti sellaisia ja nehän tippui jos rahakasoissa hyppeli.


 Loppujen lopuksi ihmisille kehittyi korvalehdet ja kädetkin saatiin vapautettua tabletin ja kännykän näpelöintiin. Nenät oli nipistetty rakoille ja sangat vietiin korvien taakse.2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Noinhan sen on täytynyt mennä :) tämä oli hauska!
Joissakin lornjeteissahan (ehkä monokkeleissakin?) oli myös ketju, että eivät menneet hukkaan. Kaikki huononäköiset ihmiset tietää, että jos ei muista, mihin lasinsa laski kädestään, niitä ei löydä kun ei näe...

Murphy kirjoitti...

Niin,

Lävistysten lisäksi nuoriso voisi alkaa istuttamaan neppareita ohimoille. Silmälasien sankoja voitaisiin lyhentää ja pysyisivät hyvin reippaassakin liikunnassa.

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...