29.11.2015

Hua Hin keskusta

Niin,

Vaasasta kotoisin oleva suomalaiinen Mr. Dan pitää Thaivaimonsa kanssa ruokapaikkaa kaupungin keskustassa. On Hua-hinin suomalaisten vakiopaikka. Ruokalistalla on perinteistä suomalaista ja ruotsalaista ruokaa. Myös nuuskaa on saatavilla tottakai, onhan mies Vaasan suomenruotsalaisia.


Tuolla yläpuolella Mr. Danin valkoisessa talossa on myös edullista majoitusta saatavilla, muutamia huoneita. Löytyy varaustilannetta ja mahdollisuutta kuulemma myös  netistä. Agoda sekä Hotels.com.

Facebook

Alla muuta katunäkymää.


Kaksi-kolme kaistaa kumpaankin suuntaan ja kadun ylittäminen on melko hankalaa. Kaikki parit jalankulkijaliikennevalot näyttivät punaista koko ajan. Kun punainen syttyi toiselle autokaistalle pääsi kävelemään puoliväliin ellei skootteri tullut ja pökännyt. Kun sitten siinä keskellä odotteli tovin syttyi punainen toisen suunnan kaistalle saattoi koikkelehtia yli.

Räätäliliikkeitä oli pääkadulla muutamia ja hinnat myös suomen kielellä ja sisäänheittäjät osasivat ne tyypilliset muutamat lauseet. Yksi Euro oli 37,8 Bahtia marraskuussa 2015.


Ei kommentteja:

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...