9.12.2015

Sapuskasta vielä

Niin,


 Maassa maan tavalla. eli sitä syödään jota saatavilla on ja edullisempaan hintaan kuin suomessa saatavilla yleensä on.



Paneroiduista katkaravuista onkin ollut jo juttua ja kävisivät ne varmaan tuohon hintaan suomessakin hyvin kauppansa josko grilleissä niitä tarjolla olisi.


Ja söin minä paneroimattomiakin ihan vaan, myös paikallisessa katubaarissa.


Tämä annos oli pettymys ja vaatimattomin. Listalla oli seafood ja sehän oli koottu pikkukaloista, vähän kuin makrilleja säilykepurkista. Ruokaa kumminkin ja kaikki söin.


Pizzaa en syönyt laisinkaan vaikkeipa kovin hinnan kiroissa ollutkaan. Eli kokiksen kanssa neljä euroa mutta tuohan on pelkkä tomaattipizza.

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...