26.7.2016

Cheri Honkala ja Latovainio

Niin,Uskoisin että Cheri Honkalan esivanhemmat ovat lähtöisin Latovainiosta tarkemmin Kuuman kulmilta.  Siellähän asuu Honkoloita, Kivistöjä ja Saviniemiä.

Siis Jenkeissä on kohta vaalit ja kaikki kaksi puoluetta ovat kahtiajakautuneita. Clinton voitti demokraattien esivaalit mutta joukko esivaalit hävinneen Bernie Sandersin kannattajia aikoo järjestää Philadelphiassa erikoisen mielenilmauksen demokraattien puoluekokouksen aikana. Protestoijat aikovat syödä runsaasti papuja ja esittää sitten haisevan vastalauseensa, kertoo NBC-uutiset .

Mielenilmauksen on kutsunut koolle köyhyyden vastainen kansalaisaktivisti, isänsä puolelta suomalaiset sukujuuret omaava Cheri Honkala. Hän oli myös vihreiden varapresidenttiehdokas edellisissä vaaleissa.
Tälläinen mielenilmaus tuo mieleeni eittämättä Jaakko Tepon laulun Hilma ja Onni. Rannalle jäänyt kosija aikoi töräyttää haisevan vastalauseen keinosiementäjän ja Hilman häissä. Tekikö vai ei,- sitä laulu ei kerro mutta surullinen rakkaustarina tottavie. Ja lypsykoneen kytkinkin vielä rikk


2 kommenttia:

RH kirjoitti...

Joo, jotain mätää on Amerikanmaalla, kun silleen puolue omaa ehdokastaan mustamaalaa.
Mutta me käytiin Minkiön asemalla, ajeltiin Jänhijoentietä ja mie aattelin sinua.

Murphy kirjoitti...

No just! Maalaismaisemaa. Minkiön aseman vieressä oli omakotitalossa minun lapsuusaikainen parturini. Suoma. Matkaa tuli Latovainiosta muutama kilometri mutta olipa minulla pyörä.

Kakkos- ja kymppitie ovat kyllä melko kapeita automatkailuun nykyaikana ja siksi koko kulmakunta myös kehittyy hitaasti tai oikeammin näivettyy pikkuhiljaa.

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...