2.2.2013

Ydinkysymys

-kysymyshän tietysti on siitä paljonko tuollainen juttu maksaa? -sanoo mies ja vaimonsa nyökyttelee siinä vieressä.

Risto aloittaa rauhallisesti, koska kokemuksesta tietää että rahasta puhumisen jälkeen mikään lisäinformaatio ei välttämättä enää mene perille.

-okay, katsotaanpa mitä kattava kokonaisuus juuri teidän kodissanne tarkoittaisi. Ennen sitä kerron vielä siis että hälytyskeskuksessamme on ympärivuorokautinen päivystys jokaisena viikon päivänä. Jos kodistanne tulee hälytys, niin ensin soitetaan vastasoitto ja tarkistetaan onko kyseessä esim. oma moka. Jos puheluun ei vastata tai ilmenee että asukkaat eivät ole kotosalla, katsotaan kuvat ja lähetetään tarpeesta riippuen paikalle vartijaa tai palokunta. Poliisikin voi kriittisessä tilanteessa lähteä vartijoiden kanssa samaa matkaa.

Niistä omista mokista tai muistakaan turhista hälytyksistä ja vartijakäynneistä ei koskaan tule mitään lisälaskua, ne sisältyvät kuukausimaksuun, kuten siihen kuuluu myös kaikki paristojen vaihdot ja takuuaikaiset huoltotoimenpiteet.

Kierretäänkö nyt hieman ja katsellaan yhdessä miten monta anturia tarvittaisiin jotta koti ja perhe olisi suojattu?

Koko konkkaronkka nousee pöydästä ja lähtee kiertämään huushollia. Risto ottaa kynän ja kaavakkeen mukaansa.

Ei kommentteja:

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...