30.11.2015

Hua Hin autokanta

Niin,

Kovin uudenoloisia ja lommottomia ovat Hinin henkilöautot. Lavapakut toimivat julkisena liikennevälineenä ja tööttäävät merkiksi jos joku kävelee tienlaitaa ja matkan voi taittaa 10 bahtilla.

Kauppakeskuksessa oli esillä tälläisia autoja joita saattoi ostaa osamaksullakin.Tuo MG on ainakin entisaikainen englantilainen automerkki mutta näyttänee kovin japsimaiselta, mikä lieneekään valmistaja?

Sisätiloissa oli myös rötväkkäämpi Citymaasturi esillä ja tuulilasiisa sen hinta. Hinnan kun jakaa luvulla 38 päästään Eurohintoihin.Enpä ostanut kun olisi tarvinnut monta viisumia jotta sen ajamalla olisi suomeen saanut.

Edit: Googlaaminen paljasti että kyseesä on Englantilais-Kiinalainen yhteistyökuvio.

MANUFACTURING FACILITY IN BIRMINGHAM

Final assembly on the new MG6 is completed in Birmingham. We use the scale and technological advancement of the MG production facility in Lingang, China, for initial production. This includes the production of the car body as well as paint shop processing. 

Taking care of initial production in China means our UK manufacturing team can focus on the key components that create the handling experience our European customers have come to expect. This includes, the connection of the engine and the gearbox, as well as completing electrical connections and inserting the power train. 

The manufacturing facilities in Birmingham, including full paint shop capabilities, have been protected across our 69-acre site. This will allow us to expand when volumes increase and new models are introduced.

Ei kommentteja:

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...