7.6.2017

Tinkaaminen verissä, -latovainiolaisellakin.

Niin,
Se Latovainiolainen oli kova reissaamaan ja myös tinkaamaan. Joskus meni tuntikin hiuskamman hintaa tinkatessa niinkuin Jungin Kallellakin pari-kolme porsaanostossa.
Latovainiolainen oli Ranskassa kun viisaudenhammas alkoi vihoittelemaan ja oli pakko mennä yksityiselle klinikalle. Ne otti siellä röntgenin ja sanoivat että verenmyrkytys on varsin liki, se täytyy leikata Mösjöö on hyvä vaan ja onnistuu tänään ja voidaan nukuttaakin.
Latovainiolainen meinasi että palaa kotimaahan jotta Forssan sairaalassa ylilääkäri Soro tekisi operaation. Lentomatka kuitenkin tulehtuneen ikenen ja verenmyrkytysvaaran kanssa oli kauhistus ja hän kysyi klinikalta paljonko sellainen täällä klinikalla maksaisi?
Se on 1500 frangia sanoi fransmanni ja kirjoitti sen vielä paperillekin. Ohoh, sanoi Latovainiolainen ja löi käsiään yhteen. Tuolla hintaa pitäisi saada jo kultahammas suuhun ja avanne minun reistailevaan vatsaan.
Alkoi kova tinkaaminen ja hampaan jomotus vaan paheni. Lopulta klinikan henkilökunta suostui kun näkivät että mies voi kohta menehtyä verenmyrkytyksen edetessä. -Okay suostumme, sanoi klinikan johtaja.
Nopeasti tuli Latovainiolaiseltakin vastaus: -selvä on jos kahdella avanteella teette, ja sitten mies jo pyörtyikin.
-No ei pyörtyneen kanssa sitten enää neuvoteltu ja Latovainiolainen sai toivomansa lisäoperaatiot, viisaudenhampaan poiston lisäksi.


Ei kommentteja:

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...