24.9.2007

Väinö Kirstinä

On kuollut eilettäin. Muuta ei Sari tiedä kirjailijasta kuin hassun nimen.

Laivalla oli toissaeilisnä drag-taiteilija Jarkko Vee. Hän muuntautui puolessa tunnissa useiksi eri julkkisnaisiksi. Taidokasta.

Jarkko Leana ja Jarkko Paulana sekä oli myös kymmeninä muina naisina. Muina naisina Sari katsoi esitystä ja taputti.

Samalla laivalla Lumipallo-orkesterissa soitti Taisto Lunkka sähköurkuja. -Tai jotain sähköistä syntetisaattoria, -tiedä niistä.

Äijä voisi antaa lyhyen oppitunnin vaikkapa oikeista uruista. Mitä niillä polkimilla siellä lattian rajassa tehdään? Kovin kiirettä ei ainakaan tunnu olevan niiden potkimisella.

Pianossa taitaa ainakin toinen poljin painaa jonkin kapulan kielten päälle, jotta sointi sammuisi, mutta onko näin ja entäs se toinen?


Terveisiä kaikille jotka Googlaavat Esko Rahkonen ja Autot, päätyen sivuilleni. Autoista lienee kova kysyntä. Niistä en tiedä mitään mutta Esko lauloi aikoinaan Jäljet hiekassa
tässä laulaa tanssiorkesteri Hietamäki.

Esko Rahkosen muistolle. Syvä kuin meri.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt oppitunti polkimista lattian rajassa:
Se on yksi koskettimisto, jalkio nimeltänsä. Niitä polkimia potkiskelemalla saadaan aikaan ne jyrisevät matalat äänet. Kiire niiden potkimisella voi olla joskus, riippuu ihan siitä, mitä jalkojen soitettavaksi on kirjoitettu.

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...