1.2.2010

Merimatka

Purjehdus merellä käsitti auringonlaskun katselua ja delfiinien puhahduksia. Niitä ei juuri näkynyt mutta pintaan tullessaan puhahtivat, aivan kuin selällään nukkuva ääntelevä ihminen ennen kuin kuorsausongelma on päässyt akuutiksi.



Siinä se aurinko laskee ja punaa maiseman.



Ja tässä vielä lopuksi Karonin liikenneympyrä toiselta puolelta.



Sekä kaupan lämpöpumppupatteri.

4 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Hienoja kuvia.
Oma kuume tässä nousee, lähtöön on kolmisen viikkoa...
Miten se on, jossain kirjassa sanottiin, ettei käteistä kannata kantaa mukana kuin euroina. Eli vaihtaa bahteiksi siellä?

Olisiko sinulla jotain hyviä vihjeitä?

Murphy kirjoitti...

Niin.

Ensimmäisellä ja toisella reissulla vaihdoin suomessa etukäteen ja harmitti kun siellä olisi ollut paremmat kurssit.

Kolmannella kertaa asia oli päinvastoin, mutta ei se ero niin suuri ollut että sillä mitään merkitystä olisi ollut. Krabi on niin pieni paikka jotta vaihtopisteiden välillä voi olla niukalti kilpailua. Hajauttaminen on päivän sana niin kannattaisi varmaan vaihtaa etukäteen puolet käteisbudjetista ja toinen puoli ottaa Euroina mukana. Visalla menee 2.5% nostopalkkio siellä.

Nyt on viikon välein kaksi Finnmatkojen konetta myöhästynyt lähdöstä liki vuorokaudella ja niin kävi meillekin. Ensimmäinen yö meni Vantaan hotellissa, joten joustavaa mieltä matkaan. Joka tapauksessa pitkä lento ja paikat puutuu. Lentosukat kannattaa ostaa kentältä tai Wiklundilta. Aurinkosuoja kolmikymppistä ja joku hellehattu, päivällä on paahtavaa.

Ja maitohappobakteereita voi alkaa nauttia jo kotona vaikken itse sitä enää tehnyt kahdella jälkimmäisellä reissulla. Ei mitään ongelmia vatsan kanssa vaikka katukojuistakin syötiin.

Katkaravut ja tiikeriravut maistuvat siellä ihan toiselta kuin suomen pakastealtaista. Ja ne mausteet sekä keitot kookosmaidossa ne ovat jotain ihan koukuttavaa.

Ja vaatteitahan sitten ei juuri tarvitse mukaan ottaa kun ovat siellä halpoja ja pesulat edullisia. 20 kg takaisin tullessa tulee niin helposti täyteen.

Oikein hyvää lomaa sitten kun se aika on. Kuvia varmaan tulee joskus blogiin.

Äijä kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus! Etenkin tuo lentojuttu onkin huomion arvoinen... tosin meillä on eri matkatoimisto, mutta taitaa niillä olla sama lentoyhtiö käytössä.

Murphy kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...