26.8.2010

Latovainiossa yllätysvierailulla

..

..
Joskus voi omatoimisuus yllättää. Lapsena oli vesiämpäri nurkassa ja kun sisko oli huuhdellut pyykkiä toisessa ämpärissä, join siitä vesikupilla....
...

..Latovainiossa by anonymous

2 kommenttia:

Äijä kirjoitti...

Tulee mieleen se juttu jostain Alpo Ruuthin kirjasta, jossa kerrotaan kuinka omakotitalon yläkerrassa majaileva poikamies piti kavereidensa kanssa vähän juhlia.

Runsaan nesteen nauttimisen vuoksi joutuivat ramppaamaan ulkona pissalla tämän tästä, ja vuokranantajarouva ei saanut nukuttua. Tämä lopulta suuttui ja sanoi että saako täällä kotona enää nukkuakaan.

Sentään keksivät nuoret miehet keinon: yhdestä ikkunasta saattoi lorotella katolle. Siitä se valui ränniin ja sadevesitynnyriin, josta rouva arvattavasti otti kasteluveden kukilleen.

Aamulla päättivät nuoretmiehet lepytellä ystävänsä vuokranantajarouvan, kävivät vaivihkaa hakemassa kukkapuskan, ja tämä leppyikin ja keitteli kahvit.

Kohteliaasti kiittelivät nuorukaiset kahvista, ja muori hymyili: - juu, mulla on semmoinen erikoiskonsti, että keitän kahvin tuolta tynnyristä hakemaani sadeveteen.

Murphy kirjoitti...

Heh.

Ei taida tuon formaatin hahmot taipua siihen että siitä scriptin tekisit.
Hieman on jäykänoloisia hahmoja, mutta kokeile.

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...