Niin,
Kasvit kiusaa. Sieniä on tullut poimituksi joka syksy, kuivattua ja käytettyä mutta niitä kertyy silti varastoon. Ilmaiseksi ei huoli tututkaan kun kuulemma nolottaa ottaa toisten vaivalla keräämiä, maksullisia saa kaupoistakin.
Siis kaalisieniriisipasteijan tekoon. Nuo kun pakastaa ja unohtaa pakkaseen heittääkseen vuosikausien jälkeen pois, lienee energian tuhlausta. Bensaa ja sähköä on kulunut varsin viljalti, vaivoista viis -niitähän tulee usein enemmänkin vanhetessamme, ainakin kuus.
8.10.2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa
Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...
-
Niin, Nyt vuonna 2019 Laukku Leena on Jämsässä. Alla myös muita julkaisuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75db588e-0711-40c6-bb09-b...
-
Niin, Uskoisin että joka toisessa yli parikymmentä vuotta vanhassa kotitaloudessa on tihkuttava keittiöhana. Vuoto ei ole vaaralli...
-
Niin, Järsön luontopolulla en ollut ennen käynytkään. Parempi mennä polkupyörällä koska Järsöntiellä on ajokielto. Ensin yli moottoritien...
6 kommenttia:
Herkullisen näköisiä! Montako söit?
2 + 3 toistaiseksi, -rumimmat pois. Uunilämpiminä parhaimpia. Mikrossa lämmitettynä lämpiää vain sisus.
Mutta onneksi niitä voi pakkasesta ottaa vain parikin kerrallaan ja syyä pois :)
Näyttää kyllä hyviltä...
Juu, säilyyhän nuo jääkaapissakin jonkin aikaa, ellei syö.
Lidl paistopisteestä saa hyviä ja edullisia croisantteja. Kilohinta varmaan suuri ja tilavuudesta ilmaa suurin osa.
En vain ole keksinyt miten niitä voi roskaamatta syödä? Ulkona tai roskiksen yläpuolella syöden muruset ei sotke mutta koirille ei jää mitään.
Hyvältää näyttää. Millasen kuoritaikinan teit ?
Täytyy tunnustaa että kaupasta haettu lehtitaikinapakaste. Suolaiseen ja makeaan leivontaa 2 kpl 1,65 E/kpl.
Lähetä kommentti