Niin,
Äijä aikoinaan mainosti mustikkakukkoa kun minä kehuin pullapohjaan tehtyä mustikkapiirakkaa. No täytyihän tuota kukkoakin kokeilla. Helppo resepti mutta taikinan laittaminen kanneksi oli vaikeinta. Ruistaikina ei oikein pysy levynä.
Maistettukin on, mutta ennaltakin sen arvasi miltä mustikka maistuu ruiskuoressa. Hyväähän se on mutta täyttävää. Lisäksi varmaan terveellisempää kun on kuituja sun muita. Tosin margariinin sijasta laitoin jauhojen joukkoon rutosti voita.
27.7.2016
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa
Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...
-
Niin, Nyt vuonna 2019 Laukku Leena on Jämsässä. Alla myös muita julkaisuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75db588e-0711-40c6-bb09-b...
-
Niin, Uskoisin että joka toisessa yli parikymmentä vuotta vanhassa kotitaloudessa on tihkuttava keittiöhana. Vuoto ei ole vaaralli...
-
Niin, Järsön luontopolulla en ollut ennen käynytkään. Parempi mennä polkupyörällä koska Järsöntiellä on ajokielto. Ensin yli moottoritien...
2 kommenttia:
Vot!
Ihanhan tuo oikealta näyttää.
Sen kannen kanssa on tosiaan temppua, itse laitoin sen taikinalevyn leivinpaperin päälle ja kumosin siihen päälle, sitten sipostelin sen kiinni. Mutta näyttää kelpo kukolta, ja kun se on vielä lämmintä ja hivauttaa kaveriksi vaniljajäätelöä, niin onhan, peijakas, maukas iltapala.
Juu, hain Lidlistä jäätelöä ja lämmitin mikrossa pienen erän kukkoa. On se suunmukaista, on tottavie. Eikä ole itse kerättynä hinnankiroissa.
Lähetä kommentti