26.5.2019

Palmera Beach

Niin, suomalaisittain tuttu mielenilmaus tervehti bussista majoitukseen siirryttäessä, -Marina. No Palmera Seaside Hotel oli kuitenkin se liki vesirajaan pystytetty majoituskämppä täällä haavaa.



Näkymä ikkunasta illankutveessa.





Palmeralla oli oma rantaravintola rantatien toisella puolella. Sisäänheittäjien vakiofraaseja saattoi kuunnella parvekkeelta.
Useimmiten kehoittívat poikkeamaan syömään ja juomaan ja jatkoivat heti kysymyksellä mistäs kulkija on kotoisin. Vastasivat ohikulkijat mitä tahansa, siitä aiheesta ei jatkokeskusteluja juurikaan syntynyt. Latovainiokin oli kyselijöille tuiki tuntemanton synnyinpaikka.



Tämä rantatie toimi pääosin kävelijöiden väylänä mutta autoillakin sai ajaa. Useamman kilometrin mittainen ja päättyi sataman aallonmurtajaan. Parin hotellin tontti katkaisi reitin kummassakin päässä.


Satamapoukamaan asti ranta oli täynnänsä kuppilaa kuppilan perään. Minäkin muiden tapaan kävelin tuon aallonmurtajan majakan luokse.


Kumpikin kuva on otettu kämpän ikkunasta kameran zoomilla, sekä myös allaoleva.


Ihmisten suuri harrastus on vastaanottaa maksimaalinen määrä auringon UV-säteilyä joka matkaansaattaa mukavasti ihon vanhenemisen sekä tummumisen kera myös ihosyövän lisääntymisrikiä jota myös jotkut melanoomaksi nimittävät.

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...