26.4.2007

Tanssii Tähtien Kanssa

-tulee uusintana TV:stä aamiaisen jälkeen. Sari jää sängylle pötköttelemaan ja katsoo lopun uusintaa. Jorma Uotinen tanssii. Nahkatukkainen monitaituri ja Aira Samulinin ystävä, -kuka ei olisi?

Lavatanssimuseosta lainattu seinäruusuhame yllään, mies kekkaloi lattialla. Sari on haltioissaan. Kuoleman ja syntymän syndrooma, kuin kallankukka aukeaisi lootuksen lailla. Jorma kohdun syleilyssä, akti, sektio ja iso Jorma! Hienoa monimerkityksellistä taidetta. Surkastuminen, surgasmi, käärinliinat ja kuoleman kosketus. Syntymä, elämä ja kuolema. Feminiinismaskuliininen performanssi, täydellinen koreografia ja ihmiskehon notkeuden ylistys. Mahtavaa, loistavaa, huippuluokkaa!

Toisaalta jos Risto olisi tätä nyt katsomassa. Hän sanoisi: -hullu mies siinä vaan kekkaloi, on siinä kesseli kaheli, menisi muualle hameineen. Risto oli niin vanhanaikainen ja ennakkoluuloinen, homofobiainenkin. Ollessaan taannoin ensimmäisissä prostatatutkimuksissaan, lääkäri otti kumihanskat käteensä ja pyysi Ristoa riisuuntumaan. Risto laski jo housunsa mutta sitten totesi lääkärillä korvakorun ja huusi kiihtyneenä; -tsot, tsot, skropeloi mitä skropeloit mutta kusetintaint tai pakoaukkoint et kyllä hipelöi!

Hätäännyksissään karkasi tutkimushuoneesta vielä housut kintuissaan käytävälle ja pyysi saada toisen lääkärin.

Ei kommentteja:

Mökki Raaseporissa

Niin, Parin päivän mökki nimeltään Tiira. Paikkakunta Raasepori ja Boxin kylä Saunamökki rannassa Varsinainen mökki hiema...