10.4.2013

Valkoinen länsiylämaanterrieri eli Westie sekä Skotlanninterrieri

Piti oikein katsoa mitä netissä sanotaan noista tyttären koiraroduista.

Westie on terhakkaampi ja vaatii enemmän liikuntaa. Turkki tulee nyppiä 2-4 kk välein. Jos Westielle ei määrittele rajoja siitä saattaa tulla määräilevä.

Tuo Vallu on varsin herkkä ovikellolle ja kaikille kolinoille, se vahtii taloa, mekkaloi. Kävelyllä se ei puutu toisiin koiriin, vaan elää omaa elämäänsä. Haistelee tietysti toisten hanurit, kuten asiaan kuuluu.

Skotista sanotaan että se on viisas, itsepäinen ja rauhallinen. Turkki pitää nyppiä myös. Uskollinen ja rauhallinen kotona. Ulkosalla se on vilkkaampi ja itsetietoisempi.

 Tuo Heppu alkaa rähinän tiettyjen isojen koirien suhteen. Muistissa ja korvan takana sillä on jotain kahta naapurin kultaista noutajaa vastaan. Laiskasti se lyllertää kävelyllä jarrukoirana, kun Vallu menee edellä. Ja sitten paluumatkalla se heittää usein lopullisesti jarrut kiinni.

Kaikki keltaiset ja ruskeat läntit pitää tarkkaan haistella ja haju tartuttaa viiksiinsä. Mahakarvat keräävät kaikki risut ja roskat. Hankala siivota kun takkuuntuu. Sisätiloissa se pääosin vain makaa nurkassa tai sängyn alla. Jääkaappi kun avataan niin heti valpastuu, ovikellon soitosta ei reaktiota. Kuvat ovat netistä.3 kommenttia:

Peppone kirjoitti...

Se on tuo jääkaapin ovi sellainen että se herättää kuolleenkin koiran. Ei ne niin sikeässä unessa olekaan etteivätkö heräisi oven avautumisesta kuuluvaan ääneen, olen jo testannut asiaa mutta niin hiljaa en ole auki saanut etteikö beagle heräisi.

Murphy kirjoitti...

Niin, juustoa ja makkaraa jääkaapista usein löytyy.

Sanna kirjoitti...

Mulla oli muinoin marsu, joka kiljui kanssa heti, kun jääkaapin aukaisi. "Mulle heti porkkanaa tai kurkkua!"

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...