30.4.2013

Vappuaaton pohdintaa

Niin.Tv.stä tulee sarja ja siellä ollaan juuri nyt ikiaikaisen antiikin Olympian stadionilla. Entisaikaan vain miehet osallistuivat ja he olivat ehdottomasti alasti.

Ei hankalia vaatteita, jotka siihen aikaan olivat sellaisia kietaistavia. Minne mahtoivat saada sponsorit mainoksensa ja järjestäjät  kilpailunumeron? Varmaan hiilellä suoraan ihoon.

Vain naimattomat naiset saivat seurata kisoja koska aviomiehet olivat mustasukkaisia urheilija-adoniksille.

Koetan ajatella mitkä lajit nykyaikaan olisivat vaikeita ihan alastomana urheilla. Yksi voisi olla aitajuoksu, jossa vitjamunaiset olisivat eittämättä heikoilla. Korkeushyppy nykytyylillä ei olisi ongelma, iso heijari voisi jopa auttaa ja antaa vauhtia riman ylittämiseen. Seiväshypyssä huonolla tuurilla voisi miehen testikkelit jäädä riman päälle, vaikka mies itse tulisi kimeämpiäänisenä alas. Olisikohan se hypyn hylkäysperuste jos rima kuitenkin pysyisi kannattimillaan, mutta hyppääjän kellit heiluisivat ja roikkuisivat siellä ylhäällä kuin lepakko yöpuullaan?  Toisaalta voitaisiinhan sanoa että koko mies ei ylittänyt vaadittavaa korkeutta.

Pituushypyssä TV:n hidastuskuvat alastulossa voisivat olla melko paljastavia myös. Hiekkaa menisi joka taitteeseen, mutta ehkä miehet sen paremmin kestäisivät kuin naiset.

Saattaisi olla että TV-kuva satasen lähtötilanteesta myös ihan suoraan takaa kiellettäisiin, liian rajua kuvakulmaa miesten peräpeileistä.

Toisaalta olisihan se kilpailun seuraaminen myös eräänlaista rotuanatomian opiskelua, vaikkei Masai-miehiä menestyneissä urheilijoissa olekaan. Kenian pitkän matkan juoksijat ovat bantu-heimoa. Tutuja ja hutsuja ei taida olla vai oliko se hutuja ja tutsuja, jotka sotivatkin.


2 kommenttia:

Peppone kirjoitti...

Ootas kun kuivaan silmäni...räkätin täällä aivan hillittömästi ja tuumasin että Murphy on mies joka todellakin osaa pohtia asioita kantilta jota me muut emme edes huomaa. Erityisesti nauratti tuo vitjamunaisten kohtalo aitajuoksussa ja itseasiassa se sai kylmät väreet menemään selkäpiitä pitkin kuvitellessani niitä tuntemuksia. :DD
Kiitos, tämä postaus oli ehdottomasti tämän vapun parhaita! :D

Murphy kirjoitti...

Niin, Vitjamunat ovat saunasta tuttu kapine. Kirjoitin niistä jo vuonaa 2006

http://holjander.blogspot.fi/2006/03/vitjamunat.html

Ilmalämpöpumpun käyttökokemuksia kymmenen vuoden ajalta (Panasonic NE9)

Tätä ketjua pitänee lukea alhaalta ylöspäin jotta aikajärjestys säilyy. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat. 14.03.2018 On toukokuinen hel...