13.11.2010

Latovainio tunnetuksi Aasiassakin

Kun kulkee maailmalla on tärkeää valistaa paikallisväestöä siitä mistä itse turisti on kotoisin. Kertoa omasta kulttuuristaan tappuroinnista ja talkkunasta. Piapo, puksmentti ja pylsy ovat tarkeä osa paikalliskansallisidentiteettiämme, miksemme siis kertoisi siitä.

Kun itse reissaa Aasiassa niin miksei siis toivoisi että aasialaiset tulisivat tutustumaan Latovainioonkin? Mahtaa tosin olla pieni pettymys kun aasialainen turisti pysähtyy Latovainion pikavuoropysäkillä ja kysyy ensimmäiseltä vastaantulevalta paikallisasukkaalta "hello, where is the Hotel?" ja saa vastaukseksi "häh"?

Mutta nyt on ainakin saatu reitti selväksi kaikille ja tulisipa vaikka Myanmarin Nobel palkittu Kyy pakolaiseksi Latovainioon niin tunnettavuus nousisi tuhanteen potenssiin.

Reitti on ainakin tehty selväksi. <-----klikkaapa tuosta


Ja Kiinaan on saatu oikein piapoon erikoistunut ravintolakin. Ja jos joku ei tiedä niin piapo on talkkunaa joka syödään yleensä piimän kanssa.

Ei kommentteja:

Arvaamaton tulevaisuus.

  Tositarina. Aikoinaan Tekusta valmistuttuani hain töitä eri puolilta Suomea ja päädyinkin sitten 70-luvulla kuvaputkitehtaalle Imatralle (...