Niin,
Jottei uusi hiiliteräspannu ruostuisi sitä pitää käyttää ja käyttää. Tehdä ruokaa ja ruokaa vaikkei olisi nälkäkään.
Wok-pannulla tehtyjä kasviksia ja toisella pannulla pekonia, maksaa & papuja. Lisäksi kattilassa parsaa ja hollandaiskastiketta. Minä tein parsojen kuumennuksen. Hollandaiskastike jauheesta ja voista -juoksettui ja kokkaroitui kun pääsi jäähtymään.
Maksa on edullista ja hyvää. Nopea valmistaa, ei saa syödä usein.
Wok-pannu meni tämän näköiseksi ennen öljypyyhintää, kuin ruostetta. Se on tulevaa non-stick pintaa.. Näkisittepä oman, -nyt mustan pannunne, josko se olisikin tehty valkoisesta valuraudasta tai valkoteflonpinnoitteinen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa
Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...
-
Niin, Nyt vuonna 2019 Laukku Leena on Jämsässä. Alla myös muita julkaisuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/75db588e-0711-40c6-bb09-b...
-
Niin, Uskoisin että joka toisessa yli parikymmentä vuotta vanhassa kotitaloudessa on tihkuttava keittiöhana. Vuoto ei ole vaaralli...
-
Niin, Järsön luontopolulla en ollut ennen käynytkään. Parempi mennä polkupyörällä koska Järsöntiellä on ajokielto. Ensin yli moottoritien...
6 kommenttia:
Jaha, täytyy vissiin lähteä tekemään jotain sapuskaa... tuli nälkä maksakuvia katellessa. Maksaa meille ei kyllä kannata ostaa, ei sitä muut söis. Sipulin ja puolukan kanssa se on silti oivallista - ja mulle täyskypsänä eikä puoliraakana, niinkuin "hienot" ravintolat ne tarjoaa...
Minä tykkään puoliraakana maksasta:-)
Niin,
Puoliraa'an maksan purutuntuma on hieno. Ei sitkeä ei mössö. Valmiiksi viipaloiduissa maksapaloissa on joskus ikäviä kalvoja jotka ei tahdo irrota. Lisäksi putkimaisia onkaloita, lienevätkö verisuonia vai mitä putkia siellä sisällä on?
Oma maksani lienee hieman rasvoittunut. Jos lopettaa alkoholinkäytön niin rasva katoaa, sikäli fiksu elin että antaa anteeksi eikä kanna kaunaa.
Juicehan lauloi siitä poks-efektistä kappaleessa ei elämästä selviä hengissä. Juicella taisi olla omakohtaisia etiäisiä.
Minä tässä rauhoitin oman maksani hetkeksi, aloitin nenänvalkaisuviikot. Lienee samanlainen minulla kuin kehitysapulainen Kristian Pörhösellä Veikko Huovisen mainion Rasvamaksan avausjutussa.
Mutta kun vaimo paistaa maksaa, niin sitä kyllä ihan huvikseen syö, ja nälkä lähtee. Sipulia siinä vielä kun kuullottaa ja hivauttaa puolukkahilloa päälle, ja jos ois vielä vanhan kansan Pito-perunaa sen kanssa, niin oltaisiin jo jonkinasteisissa kulinaarisissa sfääreissä.
Niin,
Maksan oheen ei tarvinne varsin pajoa yrttejä tai erikoismausteita vaan muutama riittää. Äijä: Olen taas minäkin joskus kommentoinut kirjoituksiasi mutta taitaa olla sama esto napsahtanut päälle kuin viimeksi. -no problem kun musiikista en juuri mitään ymmärräkään
Minähän otin ja kävin sinut ruksaamassa tanuksi mieheksi, jonka kommentit saa ilman muuta julkaista. Kumma on tämä wp jos oli bloggerkin.
Lähetä kommentti