16.1.2023

Krapu 2023/1


Niin, veli tuli ajokortti-ikään, halusi oman auton. Isän moottoripyörä myytiin mutta niillä rahoilla sai vain vanhan auton. Äiti vastusteli koko hankintaa, mutta pääsisihän sillä sitten sukulaisiin. Elettiin 50-lukua ja Trabanttia ei vielä valmistettukaan, hankittiin ikivanha Zwickau. Siinä on oikein muovikorikin, sanoi äitikin kyläläisille. Olisihan se mukava jos sitten päästäisiin sukulaisiin paremmin,-kuulin heidän juttelevan.

Ei se oikein toiminut ja maitotilirahat vaan kiertoon. Forssan Autopirtti myi uusia Moskwitsh Skandinavia autoja hyvällä maksuohjelmalla ja näin sellainen tuli pihaan. 

Mukava auto jos itse korjasi koko ajan. Kaasutin jäätyi pidemmillä matkoilla kostealla ilmalla. Kerran menimme mossella Raitoolle ja siinä oli pikkupoikia tien ohessa, nauroivat ja näyttivät halveksuntaa, kotipihassaan oli iso Opel.Muiden krapuja

Zwickau

Viikon 3 krapusanat ovat oma, vastustella, mukava.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki blogiini.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

**https://susupetalsanat.wordpress.com/

Ei kommentteja:

Viljasen Esko haastattelee Pelliniemen Juhoa

  Simolasta Kalsun kankaalle ja alkuasukkaita haastattelemaan. Simolan Oskari Papalla oli kaivossaan varastoituna erinomaista sahtia ...